ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022

Στις 16 Ιουλίου 2022 οι Iron Maiden στην Αθήνα! Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην χώρα μας το καλοκαίρι του 2022! H High Priority Promotions ανακοίνωσε την επιστροφή των Iron Maiden στην χώρα μας, για μια συναυλία στις 16 Ιουλίου 2022, ρίχνοντας την πρώτη μεγάλη συναυλιακή βόμβα εν μέσω πανδημίας! Μπορεί το…

Στις 16 Ιουλίου 2022 οι Iron Maiden στην Αθήνα!

Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην χώρα μας το καλοκαίρι του 2022!

H High Priority Promotions ανακοίνωσε την επιστροφή των Iron Maiden στην χώρα μας, για μια συναυλία στις 16 Ιουλίου 2022, ρίχνοντας την πρώτη μεγάλη συναυλιακή βόμβα εν μέσω πανδημίας!

Μπορεί το AthensRocks 2021 να ακυρώθηκε λόγω της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας εδώ και 1,5 χρόνο, όμως οι διοργανωτές του φεστιβάλ επέστρεψαν -όπως μας είχαν ενημερώσει- με κάτι πολύ δυνατό. Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal Iron Maiden βάζουν φωτιά στο καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς και επιστρέφουν στην χώρα μας για μια συναυλία τον Ιούλιο. Το συγκρότημα έχει ήδη ανακοινώσει την περιοδεία του στην Ευρώπη για το 2022, με την Ελλάδα φυσικά να αποτελεί σταθερά σταθμό.

Δείτε το επικό video της High Priority Promotions με την επικείμενη επιστροφή των Iron Maiden στην Ελλάδα:

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο αφιέρωμα του rockyourlife και το countdown ΟΛΩΝ των τραγουδιών των Άγγλων.

Θυμίζουμε πως οι Iron Maiden ήρθαν για τελευταία φορά στην χώρα μας το καλοκαίρι του 2018, σε μια συναυλία που συγκέντρωσε πάνω από 35,000 οπαδούς. H επίσημη ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για εισιτήρια και χώρο διεξαγωγής θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αλλά σίγουρα η είδηση και μόνο ενός τέτοιου μουσικού γεγονότος φτάνει για να ταράξει την ηρεμία μας εν καιρώ πανδημίας.

Δείτε το poster των Iron Maiden για την Legacy Of The Beast Tour 2022:

Legacy Of The Beast Tour 2022
Legacy Of The Beast Tour 2022

 

Latest from TOP STORIES

Go to Top