ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι James επιστρέφουν με το 16o studio album τους!

Οι James ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «All The Colours Of You». Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού James έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, δέκατου έκτου συνολικά, album με τίτλο «All The Colours Of You». Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του νέου δίσκου. Στις 16 Ιουνίου μέσω της…

Οι James ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «All The Colours Of You».

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού James έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, δέκατου έκτου συνολικά, album με τίτλο «All The Colours Of You». Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του νέου δίσκου.

Στις 16 Ιουνίου μέσω της Caroline International θα ρίξουν στην αγορά οι James το νέο τους album το οποίο ηχογραφήθηκε πριν από την έναρξη της πανδημίας και θα περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια.

Το ομότιτλο τραγούδι και πρώτο single του album έκανε ήδη πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Το συγκρότημα από το Manchester επιχειρεί μια αποτίμηση της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ με τον frontman Tim Booth, ο οποίος πλέον κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, να τονίζει: «Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, ο δίσκος αυτός είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς. Ελπίζω ότι ο δίσκος θα σας αρέσει. Δεν υπάρχουν κακά τραγούδια εδώ. Είμαστε σε φόρμα».

Για το τραγούδι ο Άγγλος τραγουδιστής είπε: «Έγραψα το κομμάτι έξι μήνες πριν την απόπειρα εισβολής στον Καπιτώλιο, κατά την διάρκεια της έξαρσης των κινημάτων για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Το «All The Colours Of You» έρχεται δύο χρόνια μετά το «Living In Extraordinary Times» του 2018.

Το tracklist του All The Colours Of You»:
01. ZERO
02. All The Colours Of You
03. Recover
04. Beautiful Beaches
05. Whatever It Takes Us
06. Hush
07. Miss America
08. Getting Myself Into
09. Magic Bus
10. Isabella
11. XYST

JAMES - ALL THE COLOURS OF YOU
JAMES – ALL THE COLOURS OF YOU

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top