ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Kaleo ανακοινώνουν το «Surface Sounds»

Οι Kaleo έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Skinny». Οι Kaleo έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του νέου τους, τρίτου συνολικά, δίσκου με τίτλο «Surface Sounds». Ακούστε το νέο single «Skinny». Οι Ισλανδοί rockers κυκλοφόρησαν στην αρχή της χρονιάς τα δύο νέα τραγούδια «I Want More» και…

Οι Kaleo έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Skinny».

Οι Kaleo έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του νέου τους, τρίτου συνολικά, δίσκου με τίτλο «Surface Sounds». Ακούστε το νέο single «Skinny».

Οι Ισλανδοί rockers κυκλοφόρησαν στην αρχή της χρονιάς τα δύο νέα τραγούδια «I Want More» και «Break My Baby», δίνοντας μας μια καλή γεύση από το νέο τους album που θα διαδεχθεί το πολύ επιτυχημένο καλλιτεχνικά και εμπορικά «A/B» του 2016.

Σήμερα, οι Σκανδιναβοί blues rockers κυκλοφόρησαν ακόμα ένα single, το «Skinny», ενώ αποκάλυψαν και όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος τελικά στις 23 Απριλίου μέσω της Elektra σε CD, διάφορες εκδόσεις βινυλίου, bundles και φυσικά ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες.

Δείτε το lyric video για το «Skinny»:

Για τον δίσκο, ο JJ Julius Son συνεργάστηκε με τον πολύπειρο παραγωγό Dave Cobb, με τις ηχογραφήσεις να λαμβάνουν χώρα σε διάφορα studios ανά τον κόσμο και τον ηγέτη του συγκροτήματος να τονίζει πως το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις πολύ υψηλές προσδοκίες που έχουν οι fans. Το συγκρότημα εξαιτίας της πανδημίας αναγκάστηκε να μεταφέρει την περιοδεία για τον δίσκο στο 2022.

Οι προ-παραγγελίες για το «Surface Sounds» είναι ήδη ανοιχτές εδώ.

Το tracklist του «Surface Sounds»:
01. Brother Run Fast
02. Break My Baby
03. Alter Ego
04. Free The Slave
05. Skinny
06. Hey Gringo
07. My Fair Lady
08. I Want More
09. Backbone
10. I Walk On Water
11. Into My Mother’s Arms

 

KALEO - SURFACE SOUNDS
KALEO – SURFACE SOUNDS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top