ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Katatonia κυκλοφόρησαν το video του «Behind The Blood»

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album «City Burials». Μετά το ατμοσφαιρικό «Lacquer» οι Katatonia δίνουν στην δημοσιότητα το δεύτερο single μέσα από το νέο τους album «City Burials». Πρόκειται για το video clip του «Behind The Blood», που βρίσκει τους Σουηδούς πιο κοντά στον κλασικό ήχο των τελευταίων τους…

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album «City Burials».

Μετά το ατμοσφαιρικό «Lacquer» οι Katatonia δίνουν στην δημοσιότητα το δεύτερο single μέσα από το νέο τους album «City Burials». Πρόκειται για το video clip του «Behind The Blood», που βρίσκει τους Σουηδούς πιο κοντά στον κλασικό ήχο των τελευταίων τους δίσκων.

Το «City Burials» θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου από την Peaceville Records.

Το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την είδηση της κυκλοφορίας του album κάνει λόγο για μια προσπάθεια της μπάντας να επαναφέρει στο προσκήνιο αρκετά από τα πιο heavy στοιχεία της, μέσα από το σκοτεινό προοδευτικό προφίλ που έχουν καταφέρει να χτίσουν όλα αυτά τα χρόνια οι Katatonia.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Katatonia.

Το tracklist του «City Burials»:
01. Heart Set To Divide
02. Behind The Blood
03. Lacquer
04. Rein
05. The Winter Of Our Passing
06. Vanishers
07. City Glaciers
08. Flicker
09. Lachesis
10. Neon Epitaph
11. Untrodden

KATATONIA – CITY BURIALS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top