ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Killers τρολάρουν τον Ντόναλντ Τραμπ με φόντο τα Grammys

«Εμείς κερδίσαμε τα Grammys»… Η αρχική άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτέλεσε πηγή έμπνευση για τους Killers. Οι Αμερικανοί που φέτος κυκλοφόρησαν το «Imploding The Mirage», δεν κατάφεραν να είναι υποψήφιοι για τα φετινά βραβεία και αποφάσισαν να διασκεδάσουν τις…

«Εμείς κερδίσαμε τα Grammys»…

Η αρχική άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτέλεσε πηγή έμπνευση για τους Killers.

Οι Αμερικανοί που φέτος κυκλοφόρησαν το «Imploding The Mirage», δεν κατάφεραν να είναι υποψήφιοι για τα φετινά βραβεία και αποφάσισαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις τρολάροντας τον απερχόμενο Πρόεδρο της χώρας.

Στο μήνυμα τους στο Twitter, το συγκρότημα από το Las Vegas αναφέρει: «Δεν άφησαν τους παρατηρητές να μπουν στην καταμέτρηση. Κερδίσαμε τα Grammys, πήραμε όλες τις νόμιμες ψήφους. Έγιναν άσχημα πράγματα τα οποία οι δικοί μας παρατηρητές δεν κατάφεραν να δουν. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Δεκάδες ψηφοδέλτια πήγαν σε ανθρώπους που δεν τα ζήτησαν ποτέ».

Δείτε το «τιτίβισμα» της μπάντας:

Θυμίζουμε ότι η πολιτεία της Νεβάδα ήταν από αυτές που πυροδότησε την έκρηξη του Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τζο Μπάιντεν να κερδίζει τελικά τους εκλέκτορες.

Εδώ μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Killers.

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία ανακοινώθηκαν χτες και εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τους μουσικούς και τα συγκροτήματα που θα κοντραριστούν στις rock και metal κατηγορίες.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top