ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι King Gizzard & The Lizard Wizard ανακοίνωσαν το νέο album «K.G.»

Ακούστε το νέο single «Automation». Οι King Gizzard & The Lizard Wizard επιστρέφουν στην δισκογραφία με το ολοκαίνουριο studio album τους «K.G.», δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα και το νέο τους single «Automation». Οι Αυστραλοί psych rockers θα κυκλοφορήσουν παράλληλα και το «Live In San Francisco ’16». Μετά το περσινό «Infest…

Ακούστε το νέο single «Automation».

Οι King Gizzard & The Lizard Wizard επιστρέφουν στην δισκογραφία με το ολοκαίνουριο studio album τους «K.G.», δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα και το νέο τους single «Automation». Οι Αυστραλοί psych rockers θα κυκλοφορήσουν παράλληλα και το «Live In San Francisco ’16».

Μετά το περσινό «Infest The Rats’ Nest», Οι King Gizzard έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες της δισκογραφικής τους επιστροφής. Ο νέος δίσκος θα βγει στην αγορά στις 20 του ερχόμενου μήνα, με τις προ-παραγγελίες να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Από το «K.G.» έχουμε ήδη ακούσει νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι δύο τραγούδια, τα «Some Of Us» και «Honey», με το group να μας δίνει ακόμα ένα δείγμα με το «Automation». Παράλληλα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας οι fans μπορούν να πάρουν υλικό προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους video και τα δικά τους remixes.

Ακούστε το «Automation»:

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο πρώτος δίσκος των King Gizzard & The Lizard Wizard έπειτα από την αποχώρηση του drummer Eric Moore.

Παράλληλα με το νέο album, το συγκρότημα ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του νέου live album «Live In San Francisco ’16», το οποίο επίσης θα κυκλοφορήσεις στις 20 Νοεμβρίου.

Το tracklist του «K.G.»:
01. K.G.L.W
02. Automation
03. Minimum Brain Size
04. Straws In The Wind
05. Some Of Us
06. Ontology
07. Intrasport
08. Oddlife
09. Honey
10. The Hungry Wolf Of Fate

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD - K.G.
KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD – K.G.

Το tracklist του «Live In San Francisco ’16»:
01. Robot Stop
02. Hot Water
03. Big Fish Wasp
04. Gamma Knife
05. People-Vultures
06. Trapdoor
07. I’m In Your Mind
08. I’m Not In Your Mind
09. Cellophane
10. I’m In Your Mind Fuzz
11. The River
12. Evil Death Roll
13. Head On/Pill

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD - LIVE IN SAN FRANCISCO '16
KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD – LIVE IN SAN FRANCISCO ’16

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top