ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Kings Of Leon ανακοίνωσαν το νέο τους album!

Ακούστε δύο νέα τραγούδια μέσα από το «When You See Yourself». Οι Kings Of Leon αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «When You See Yourself». Στην δημοσιότητα τα δύο πρώτα singles του δίσκου, «The Bandit» και «100,000 People». Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του νέου album. Μετά…

Ακούστε δύο νέα τραγούδια μέσα από το «When You See Yourself».

Οι Kings Of Leon αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «When You See Yourself». Στην δημοσιότητα τα δύο πρώτα singles του δίσκου, «The Bandit» και «100,000 People». Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του νέου album.

Μετά από μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Kings Of Leon ανακοίνωσαν επιτέλους επίσημα το νέο τους album, όγδοου συνολικά και πρώτου μετά το «Walls» του 2016. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την RCA στις 5 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια, την παραγωγή των οποίων έχει κάνει ο Markus Dravs, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Arcade Fire και τους Coldplay.

Το συγκρότημα από το Nashville παρουσίασε το video clip του «The Bandit», το οποίο έχει επιμεληθεί ο Casey McGrath, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ της μπάντας Talihina Sky: The Story of Kings of Leon.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και το «100,000 People»:

Σημειώνεται ότι το τραγούδι «Going Nowhere» που ακούσαμε από τον frontman Caleb Followill τον περασμένο Απρίλιο, δεν βρίσκεται στο tracklist του δίσκου.

Η πανδημία καθυστέρησε αρκετά τα πλάνα των Kings Of Leon για την κυκλοφορία του νέου δίσκου, με το group να διαθέτει ένα σημαντικό μέρος από τις πωλήσεις του merch στην επίσημη ιστοσελίδα του, για την μάχη κατά του Covid-19.

Το tracklist του «When You See Yourself»:
01. When You See Yourself, Are You Far Away
02. The Bandit
03. 100,000 People
04. Stormy Weather
05. A Wave
06. Golden Restless Age
07. Time In Disguise
08. Supermarket
09. Claire And Eddie
10. Echoing
11. Fairytale

KINGS OF LEON - WHEN YOU SEE YOURSELF
KINGS OF LEON – WHEN YOU SEE YOURSELF

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top