ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Kiss κοντά σε συμφωνία με το Netflix για την βιογραφική τους ταινία!

Από την ψηφιακή πλατφόρμα το «Shout It Out Loud». Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία βρίσκονται Kiss και Netflix προκειμένου να αρχίσει η παραγωγή για την βιογραφική ταινία των θρυλικών rockers. Οι Kiss συζητούσαν το τελευταίο διάστημα με πολλούς ενδιαφερόμενους, όμως από ότι φαίνεται το Netflix κέρδισε τον ανταγωνισμό, κάνοντας…

Από την ψηφιακή πλατφόρμα το «Shout It Out Loud».

Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία βρίσκονται Kiss και Netflix προκειμένου να αρχίσει η παραγωγή για την βιογραφική ταινία των θρυλικών rockers.

Οι Kiss συζητούσαν το τελευταίο διάστημα με πολλούς ενδιαφερόμενους, όμως από ότι φαίνεται το Netflix κέρδισε τον ανταγωνισμό, κάνοντας προφανώς την καλύτερη προσφορά στο group.

Σύμφωνα με το Deadline οι παραγωγοί της ταινίας, που θα τιτλοφορείται Shout It Out Loud, θα συνεργαστούν πολύ στενά με τους Gene Simmons και Paul Stanley, με τους δύο ηγέτες των Kiss να δίνουν πληροφορίες και ιστορίες από τα νεανικά τους χρόνια και τις πρώτες απόπειρες στην μουσική, μέχρι τον σχηματισμό των Kiss και την τεράστια επιτυχία που έκαναν μαζί με τους Ace Frehley και Peter Criss.

Στο Shout It Out Loud θα δίνεται βάρος και στο πως ο Gene Simmons που μεγάλωσε σε ορθόδοξη εβραϊκή οικογένεια, ανακάλυψε την rock μουσική στα 12 του χρόνια, αλλά και το bullying που βίωνε ως παιδί ο Paul Stanley.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος οι περιοδείες για τους Kiss μετά την End Of The World Tour

Ο τελευταίος δήλωσε: «Μικρός ήμουν κοντός και παχύς. Δεχόμουν συνεχώς bullying και η μουσική έγινε το καταφύγιο και η σωτηρία μου. Όποτε έπαιζα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Και εννοείται πως πάντα γύρω μας υπήρχαν κορίτσια».

Σύμφωνα πάντα με το Deadline, σκηνοθέτης του film θα είναι ο Νορβηγός κινηματογραφιστής Joachim Rønning (Maleficent: Mistress Of Evil, Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales), σε σενάριο του Ole Sanders (Halftime Hero).

Προς το παρόν κανένα από τα μέλη των Kiss δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για την επερχόμενη ταινία, κάτι που αναμένεται να συμβεί μόλις επέλθει η οριστική συμφωνία με την ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top