ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Kiss θα δώσουν συναυλία «στο πιο κρύο μέρος» του πλανήτη

Το συγκρότημα έχει κλεισμένες 150 συναυλίες. Η πανδημία του Covid-19 φρέναρε την τελευταία περιοδεία των Kiss, με το συγκρότημα πάντως σταδιακά να βλέπει φως στο τούνελ μέσα στην επόμενη χρονιά. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95.5 KLOS, ο frontman των Kiss Gene Simmons αποκάλυψε πως οι βετεράνοι rockers έχουν κλείσει 150…

Το συγκρότημα έχει κλεισμένες 150 συναυλίες.

Η πανδημία του Covid-19 φρέναρε την τελευταία περιοδεία των Kiss, με το συγκρότημα πάντως σταδιακά να βλέπει φως στο τούνελ μέσα στην επόμενη χρονιά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95.5 KLOS, ο frontman των Kiss Gene Simmons αποκάλυψε πως οι βετεράνοι rockers έχουν κλείσει 150 συναυλίες, μια εκ των οποίων θα είναι «στο πιο κρύο μέρος του πλανήτη».

«Έχουμε ήδη κλεισμένα shows για την Ευρώπη μέσα στο 2021. Τα περισσότερα από αυτά είναι ήδη sold out. Ξεκινάμε το καλοκαίρι» είπε ο Simmons, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόοδο που σημειώνουν οι φαρμακοβιομηχανίες και η επιστημονική κοινότητα σε ότι αφορά τα εμβόλια:

«Τα εμβόλια θα είναι έτοιμα τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο ή το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο. Εμείς θα ξεκινήσουμε αρκετά αργότερα. Άρα θα είμαστε εντάξει. Έχουμε ήδη κλείσει shows και θα συνεχίσουμε την περιοδεία μας».

Ο Simmons υποσχέθηκε πως τα επερχόμενα shows των Kiss θα είναι από τα καλύτερα που θα έχουν παρουσιαστεί ποτέ: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχουμε ετοιμάσει. Υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις που θα σας ξαφνιάσουν».

Ένα από αυτά είναι και μια συναυλία «στο πιο κρύο μέρος του πλανήτη», για την οποία ωστόσο ο Simmons δεν είπε πολλά: «Δεν θα αποκαλύψω προς το παρόν το μέρος. Ωστόσο πρόκειται για ένα ιδιαίτερο show που θα δώσουμε με ένα από τα μεγαλύτερα pyro shows που είχαμε ποτέ».

Οι Kiss πάντως την παραμονή πρωτοχρονιάς θα δώσουν ένα show στην Νέα Υόρκη, το οποίο θα μεταδοθεί διαδικτυακά και αποτελεί σύμφωνα με την μπάντα… «το μεγαλύτερο shows της χρονιάς».

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top