ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Kreator ανακοίνωσαν την δική τους ποικιλία καφέ

Εν μέσω ηχογραφήσεων του νέου δίσκου. Οι Γερμανοί βετεράνοι thrashers Kreator βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης νέου δίσκου, αλλά παράλληλα έδειξαν και την αγάπη τους για τον καφέ. Το συγκρότημα σε συνεργασία με το καφεκοπτείο The Barn, ανακοίνωσε την ποικιλία καφέ Black Sunrise, δηλώνοντας: «Η Βραζιλία είναι ένα από τα αγαπημένα…

Εν μέσω ηχογραφήσεων του νέου δίσκου.

Οι Γερμανοί βετεράνοι thrashers Kreator βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης νέου δίσκου, αλλά παράλληλα έδειξαν και την αγάπη τους για τον καφέ.

Το συγκρότημα σε συνεργασία με το καφεκοπτείο The Barn, ανακοίνωσε την ποικιλία καφέ Black Sunrise, δηλώνοντας: «Η Βραζιλία είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη στον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να την τιμήσουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την συνεργασία. Σε περίπτωση που έχετε πάει σε κάποιο από τα καταστήματα τους στο Βερολίνο, μπορείτε να καταλάβετε γιατί προχωρήσαμε σε αυτή την επιλογή».

Αν θέλετε να προμηθευτείτε τον καφέ Black Sunrise πατήστε εδώ.

Όλα αυτά την στιγμή που το συγκρότημα έχει μπει στο studio στο Essen της Γερμανίας και ετοιμάζει τον διάδοχο του «Gods Of Violence».

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top