ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Liquid Tension Experiment επιστρέφουν με νέο album!

Το progressive metal supergroup επανασυνδέεται. Οι Liquid Tension Experiment, το instrumental progressive metal supergroup των John Petrucci, Tony Levin, Jordan Rudess και Mike Portnoy, επιστρέφει με το τρίτο του album! Η μπάντα κυκλοφόρησε το τελευταίο της album «LTE 2» το 1998 και έκτοτε το project είχε μπει στον πάγο. Όμως…

Το progressive metal supergroup επανασυνδέεται.

Οι Liquid Tension Experiment, το instrumental progressive metal supergroup των John Petrucci, Tony Levin, Jordan Rudess και Mike Portnoy, επιστρέφει με το τρίτο του album!

Η μπάντα κυκλοφόρησε το τελευταίο της album «LTE 2» το 1998 και έκτοτε το project είχε μπει στον πάγο. Όμως αρχικά ο κιθαρίστας των Dream Theater με ανάρτησή του στο Twitter αποκάλυψε την άφιξη του τρίτου δίσκου, με τα υπόλοιπα μέλη να ακολουθούν.

Το συγκρότημα θα συνεχίσει με την αυθεντική του σύνθεση, με τις σχέσεις του Mike Portnoy με τους Rudess/Petrucci να βρίσκονται και πάλι σε καλό σημείο.

Άλλωστε, ο πρώην πλέον drummer των Dream Theater, έπαιξε πρόσφατα στο δεύτερο solo album του Petrucci με τίτλο «Terminal Velocity», κίνηση που βεβαίως βοήθησε στο να επιστρέψουν και οι Liquid Tension Experiment.

Ο Mike Portnoy έπαιξε για τελευταία φορά στο album των Dream Theater «Black Clouds & Silver Linings».

Οι Dream Theater κυκλοφόρησαν στις 27 Νοεμβρίου το τελευταίο τους live album «Distant Memories – Live In London».

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top