ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Lunatic Soul κυκλοφορούν το έβδομο studio album τους

Οι Lunatic Soul ανακοίνωσαν το «Through Shaded Woods». Οι Lunatic Soul, το συγκρότημα στο οποίο ηγείται ο Mariusz Duda, εγκέφαλος των Πολωνών progressive rockers Riverside, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο «Through Shaded Woods». Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του album Ασταμάτητος φαίνεται πως είναι ο Mariusz…

Οι Lunatic Soul ανακοίνωσαν το «Through Shaded Woods».

Οι Lunatic Soul, το συγκρότημα στο οποίο ηγείται ο Mariusz Duda, εγκέφαλος των Πολωνών progressive rockers Riverside, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο «Through Shaded Woods». Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του album

Ασταμάτητος φαίνεται πως είναι ο Mariusz Duda, καθώς λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου του solo single με τίτλο «Are You Ready For The Sun», επιστρέφει στην επικαιρότητα, αυτή την φορά με το side project των Lunatic Soul.

Ο νέος, έβδομος συνολικά δίσκος του group, πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Kscope Records στις 13 Νοεμβρίου και θα διαδεχθεί το «Under The Fragmented Sky» του 2018.

Ο Duda έκανε λόγο για ένα «γενναίο ταξίδι στα σκιώδη δάση («Through Shaded Woods») με τα οποία παρομοίωσε τα τραύματα και τους εφιάλτες μας. Σύμφωνα με τον δημιουργό, η μουσική του δίσκου είναι επηρεασμένη από την σκοτεινή Σκανδιναβική και Σλαβική folk μουσική».

Το album θα διατίθεται σε απλές και limited εκδόσεις, με την δεύτερη να περιλαμβάνει ακόμα ένα CD με τρεις συνθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζει η κλασικότροπη σύνθεση «Transition III».

Το πρώτο single μέσα από το «Through Shaded Woods» θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Duda λίγες εβδομάδες πριν είχε δηλώσει για τα projects του: «Οι Riverside υπάρχουν, οι Lunatic Soul υπάρχουν, αλλά εγώ έχω την ανάγκη να δημιουργώ πιο μινιμαλιστικά albums».

Την περίοδο των σκληρών περιοριστικών μέτρων ελέω της πανδημίας, ο Duda ηχογράφησε το μινιμαλιστικό solo album «Lockdown Spaces», το οποίο διέθεσε μέσω διαδικτύου. «Για να διατηρήσω αυτό το «αίσθημα εγκλεισμού», έπαιξα όλα τα ηλεκτρονικά όργανα και τα samples. Η μουσική είναι επηρεασμένη από όλα όσα ζήσαμε την περίοδο της καραντίνας» δήλωσε.

Το tracklist του «Through Shaded Woods»:
CD1:
01. Navvie
02. The Passage
03. Through Shaded Woods
04. Oblivion
05. Summoning Dance
06. The Fountain

CD2:
01. Vyraj
02. Hylophobia
03. Transition II

Lunatic Soul album cover
LUNATIC SOUL – THROUGH SHADED WOODS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top