ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Manic Street Preachers ετοιμάζουν νέο album

Οι Manic Street Preachers μοιράζονται πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο τους. Οι Manic Street Preachers πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του lockdown δουλεύοντας πάνω στο νέο τους studio album, το οποίο θα διαδεχθεί το «Resistance Is Futile». Το συγκρότημα μοιράστηκε με τους fans κάποιες πληροφορίες για τον δίσκο, για τον οποίο…

Οι Manic Street Preachers μοιράζονται πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο τους.

Οι Manic Street Preachers πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του lockdown δουλεύοντας πάνω στο νέο τους studio album, το οποίο θα διαδεχθεί το «Resistance Is Futile».

Το συγκρότημα μοιράστηκε με τους fans κάποιες πληροφορίες για τον δίσκο, για τον οποίο άλλωστε μας είχαν προετοιμάσει με ανακοίνωση τους στην αρχή της χρονιάς, αλλά και μέσω αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας μάλιστα και πιθανούς τίτλους των νέων τραγουδιών.

«Ηχογράφησα όλα τα μέρη του μπάσο φορώντας μάσκα» είπε πρόσφατα σε συνέντευξη του ο μπασίστας και βασικός στιχουργός Nicky Wire, για να προσθέσει «Είναι σίγουρα ο πιο προβαρισμένος δίσκος που έχουμε γράψει».

Για το ύφος των νέων τραγουδιών, ο Wire πρόσθεσε: «Είναι σαν οι Clash να παίζουν ABBA. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι Clash μπορούν να παίξουν τα πάντα».

Για ακόμα μια φορά οι βρετανοί δεν μπαίνουν σε καλούπια και περιορισμούς σε ότι έχει να κάνει με τον ήχο τους. Ο Wire λέει: «Μας αρέσουν οι κιθάρες αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Ο νέος δίσκος θα έχει πάντως τις βασικές σταθερές μας, μίζερους στίχους και σπουδαία pop μουσική».

Ο frontman James Bradfield, σε ερώτηση για το πόσο η πανδημία τον επηρέασε καλλιτεχνικά, είπε: «Ότι και αν είχα σκεφτεί για το πώς θα είναι ο κόσμος μέσα στην πανδημία, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική». Για τον Bradfield πάντως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως «η πανδημία θα φέρει αρκετή νέα μουσική στο άμεσο μέλλον».

Οι Manic Street Preachers αναμένεται να ολοκληρώσουν και να κυκλοφορήσουν το νέο, 14ο συνολικά, album τους μέσα στο 2021.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top