ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Manic Street Preachers ετοιμάζουν νέο δίσκο!

Μέσα στο 2021 το νέο album των Βρετανών rockers. Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Manic Street Preachers ενημέρωσαν τους fans τους για την πορεία που έχει σημειώσει ο νέος τους, 14ος συνολικά, δίσκος. Μέσα στην χρονιά η προγραμματισμένη κυκλοφορία του. Οι Ουαλοί rockers τρία χρόνια μετά την…

Μέσα στο 2021 το νέο album των Βρετανών rockers.

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Manic Street Preachers ενημέρωσαν τους fans τους για την πορεία που έχει σημειώσει ο νέος τους, 14ος συνολικά, δίσκος. Μέσα στην χρονιά η προγραμματισμένη κυκλοφορία του.

Οι Ουαλοί rockers τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album «Resistance Is Futile», αναμένεται να επιστρέψουν στην δισκογραφία. Αυτό προκύπτει από τα μηνύματα τους στα social media, στα οποία μάλιστα μπορούμε να διαβάσουμε τους τίτλους ορισμένων νέων τραγουδιών.

«Όταν τελειώσαμε από το studio πριν από τέσσερις εβδομάδες, είχαμε προχωρήσει αρκετά στο album Νο.14» έγραψε στο μήνυμα του ο μπασίστας/στιχουργός των Manic Street Preachers, Nicki Wire.

Δείτε την ανάρτηση με τους τίτλους των νέων τραγουδιών, κάποιοι από τους οποίους ενδεχομένως να αλλάξουν το επόμενο διάστημα:

Μιλώντας τον περασμένο Μάρτιο στο NME για την κατεύθυνση που θα έχει ο δίσκος, ο Wire είχε πει: «Πρόκειται για ένα album που θα έχει ένα μεγάλο εύρος επιρροών. Το «Resistance Is Futile» ήταν πιο σφιχτό και pop, με την έννοια που έχουν οι δίσκο μας. Τα πάντα ήταν πιο μελωδικά. Αυτός ο δίσκος είναι πιο ανοιχτός σε νέους ήχους».

Στιχουργικά, το άτιτλο μέχρι στιγμής album των Βρετανών θα έχει αναφορές στην κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα, κάτι που δηλώνει και ο τίτλος του κομματιού «Orwellian», για το οποίο ο Wire είπε πως «αν και δεν έχει ευθύ πολιτικό στίχο, βρίσκει κανείς αναφορές στους περίεργους καιρούς που ζούμε».

Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο album των Manic Street Preachers αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top