ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Marillion αποκαλύπτουν τις πρώτες πληροφορίες του νέου τους album

Οι Marillion ετοιμάζουν τον διάδοχο του «F.E.A.R.». Οι Marillion έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες του νέου τους album που θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «F.E.A.R.» του 2016. Σύντομα περισσότερες ανακοινώσεις από τους Άγγλους. Οι Βρετανοί art/prog rockers ξεκίνησαν να βάζουν τις βάσεις του νέου τους δίσκου (190υ συνολικά) από την…

Οι Marillion ετοιμάζουν τον διάδοχο του «F.E.A.R.».

Οι Marillion έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες του νέου τους album που θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «F.E.A.R.» του 2016. Σύντομα περισσότερες ανακοινώσεις από τους Άγγλους.

Οι Βρετανοί art/prog rockers ξεκίνησαν να βάζουν τις βάσεις του νέου τους δίσκου (190υ συνολικά) από την αρχή της πανδημίας, έχοντας φυσικά ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του για το 2020.

Για το επερχόμενο δισκογραφικό βήμα ο Mark Kelly (keyboards) τόνισε: «Από την στιγμή του lockdown, δουλεύουμε με ταχύτατους ρυθμούς και έχουμε προχωρήσει αρκετά με τον δίσκο. Τις τελευταίες ημέρες καταλήξαμε σε 10 τραγούδια, τα οποία έχουμε στείλει στον παραγωγό μας (σ.σ. Michael Hunter) και τα οποία θα πάρουν την τελική τους μορφή τους επόμενους μήνες».

Για τον επερχόμενο δίσκο τοποθετήθηκε και ο κιθαρίστας Steve Rothery, ο οποίος αναφερόμενος στο στυλ και το ύφος των νέων τραγουδιών είπε πως σε αρκετά του σημεία θυμίζει το «Afraid Of Sunlight» αλλά και το «F.E.A.R.».

Διαβάστε ακόμα: Η δισκογραφία των Marillion με τον Steve Hogarth.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής Steve Hogarth πρόσθεσε για τους στίχους: «Δεν είναι τόσο οργισμένοι όσο αυτοί στο τελευταίο μας album. Εσκεμμένα δεν ήθελα να γράψω στίχους που να αναφέρονται στην πανδημία, καθώς πιστεύω ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να κάνουν ακριβώς αυτό».

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζω να γράφω για πράγματα που γράφω πάντα. Για αυτά που ζω και αυτά που νιώθω σαν άνθρωπος».

Οι Marillion αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους studio album στο δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς, και πιθανότατα προς το τέλος του 2021.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top