ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Mastodon έχουν έτοιμα 20 τραγούδια για το νέο τους album

Έγραψαν και ένα τραγούδι για το soundtrack του Bill & Ted Face The Music. Σε συνθετικό οργασμό βρίσκονται οι Mastodon, οι οποίοι λίγο πριν την καραντίνα ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση αρκετών νέων τραγουδιών. Οι Αμερικανοί θα συμμετέχουν με ένα τραγούδι και στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας Bill & Ted. Σε συνέντευξη…

Έγραψαν και ένα τραγούδι για το soundtrack του Bill & Ted Face The Music.

Σε συνθετικό οργασμό βρίσκονται οι Mastodon, οι οποίοι λίγο πριν την καραντίνα ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση αρκετών νέων τραγουδιών. Οι Αμερικανοί θα συμμετέχουν με ένα τραγούδι και στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας Bill & Ted.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RRBG podcast, ο κιθαρίστας των Αμερικανών Bill Kelliher, αποκάλυψε πως οι Mastodon έχουν έτοιμα 20 νέα τραγούδια, τα οποία πρόλαβαν να ηχογραφήσουν πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19.

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα το προηγούμενο διάστημα. Προλάβαμε να γράψουμε και να ηχογραφήσουμε περίπου 20 τραγούδια λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. Μετά, αναγκαστικά πατήσαμε φρένο» είπε ο κιθαρίστας.

Στην συνέχεια μίλησε και για την εμπλοκή του group στο soundtrack της ταινίας Bill & Ted: «Μας ζήτησαν να γράψουμε ένα τραγούδι. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά δεν το έχουμε ολοκληρώσει ακόμα».

Το soundtrack της ταινίας «Bill & Ted Face The Music» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.

Για το ύφος των νέων τραγουδιών, ο Kelliher τόνισε: «Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Θα έλεγα όμως πως δεν είναι τόσο στο ύφος το «Emperor Of Sand». Μάλλον προσεγγίζουν τον heavy ήχο των Neurosis, αλλά με πολλές μελωδίες στα φωνητικά».

Οι Mastodon κυκλοφόρησαν το έβδομο album τους «Emperor Of Sand» το 2017.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top