ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Megadeth έχουν έτοιμα 18 τραγούδια για το νέο τους album

Ο Dave Mustaine δηλώνει ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα. Οι Megadeth έχουν έτοιμα 18 τραγούδια για το νέο τους album, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Dave Mustaine. «Πρόκειται για μια από τις 4-5 κορυφαίες δουλειές μας» είπε ο εγκέφαλος των Αμερικανών metallers. Οι Megadeth έχουν σχεδόν ολοκλήρωσει τις ηχογραφήσεις για…

Ο Dave Mustaine δηλώνει ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Megadeth έχουν έτοιμα 18 τραγούδια για το νέο τους album, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Dave Mustaine. «Πρόκειται για μια από τις 4-5 κορυφαίες δουλειές μας» είπε ο εγκέφαλος των Αμερικανών metallers.

Οι Megadeth έχουν σχεδόν ολοκλήρωσει τις ηχογραφήσεις για τον διάδοχο του «Dystopia», με τον Dave Mustaine να παραχωρεί συνέντευξη στον SiriusXM, δηλώνοντας πολύ ενθουσιασμένος για το νέο υλικό του συγκροτήματος του: «Το μπάσο και τα τύμπανα έχουν ολοκληρωθεί. Θεωρώ πως πρόκειται για ένα από τα 4-5 καλύτερα μας albums».

Ο Mustaine πρόσθεσε: «Ρεαλιστικά, θέλαμε έναν δίσκο με 11 συνθέσεις. Καταλήξαμε να έχουμε τελικά 15. Μετά αποφασίσαμε να διασκευάσουμε και κάποια ακόμα. Φτάσαμε να συζητάμε για 19, απορρίψαμε το ένα και έτσι τελειώσαμε με 18».

Για το γεγονός ότι είναι τόσο χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα: «Πράγματι, έτσι είναι. Για μένα τα καλύτερα μας albums είναι τα «Rust In Peace», «Countdown To Extinction» και το «Peace Sells». Θα έβαζα ως τέταρτο το «Dystopia» και με το καινούριο μας θα έκλεινα την πεντάδα».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο album των Megadeth αναμένονται στο τέλος του καλοκαιριού.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top