ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Melvins κυκλοφόρησαν το single «The Great Good Place»

Το συγκρότημα το Buzz Osborne κυκλοφορεί το «Working With God». Οι Melvins θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του επόμενου μήνα το νέο τους album «Working With God», το οποίο ηχογραφήθηκε με το lineup του 1983 και οι fans ανυπομονούν για το τελικό αποτέλεσμα. Ακούστε το νέο single «The Great Good Place».…

Το συγκρότημα το Buzz Osborne κυκλοφορεί το «Working With God».

Οι Melvins θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του επόμενου μήνα το νέο τους album «Working With God», το οποίο ηχογραφήθηκε με το lineup του 1983 και οι fans ανυπομονούν για το τελικό αποτέλεσμα. Ακούστε το νέο single «The Great Good Place».

Μετά τα «Caddy Daddy» και «Brian The Horse-Faced Goon», οι Melvins μας δίνουν ακόμα ένα τραγούδι μέσα από τον δίσκο που θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Φεβρουαρίου από την Ipecac Recordings του Mike Patton.

Ακούστε το «The Great Good Place»:

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει το συγκρότημα, το «Working With God» θα είναι ένα από τα πιο heavy albums του 2021, με τον Buzz Osborne να δηλώνει ότι ο δίσκος ακούγεται ως «ό,τι πιο αυθεντικό μπορείτε να ακούσετε στους αυθεντικούς Melvins».

Παράλληλα, οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν πως στις 14 Φεβρουαρίου (ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου) θα βγουν ζωντανά στον αέρα του internet με το Divine Monkeyshines: Valentine’s Day Special.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Melvins ήταν το «Pinkus Abortion Technician» που κυκλοφόρησε το 2018.

Το tracklist του «Working With God»:
01. I Fuck Around
02. Negative No No
03. Bouncing Rick
04. Caddy Daddy
05. 1 Brian The Horse Faced Goon
06. Brian The Horse Faced Goon
07. Boy Mike
08. 1 Fuck You
09. Fuck You
10. The Great Good Place
11. Hot Fish
12. Hund
13. Goodnight Sweet Heart

MELVINS - WORKING WITH GOD
MELVINS – WORKING WITH GOD

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top