ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Metallica δωρίζουν $350,000 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Μέσω του ιδρύματος τους All Within My Hands. Σε δωρεά ύψους $350,000 για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού προχώρησαν οι Metallica μέσω του ιδρύματος τους All Within My Hands. Ακόμα μια δράση από το συγκρότημα, μετά από τις τράπεζες τροφίμων, αλλά και τις δωρεές για τους πληγέντες από τις…

Μέσω του ιδρύματος τους All Within My Hands.

Σε δωρεά ύψους $350,000 για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού προχώρησαν οι Metallica μέσω του ιδρύματος τους All Within My Hands. Ακόμα μια δράση από το συγκρότημα, μετά από τις τράπεζες τροφίμων, αλλά και τις δωρεές για τους πληγέντες από τις φωτιές της Καλιφόρνιας.

«Με την έξαρση της πανδημίας, οι πιο αδύναμοι στις κοινότητές μας χρειάζονται την βοήθειά μας. Το ίδρυμα μας δωρίζει $350,000 σε οργανισμούς προκειμένου να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από τον Covid-19» αναφέρει η ανακοίνωση των Metallica στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση των Metallica καλεί τέλος όποιον θέλει να βοηθήσει να απευθυνθεί κατευθείαν στους οργανισμούς και τα ιδρύματα που έχουν ριχτεί στη μάχη της πανδημίας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top