ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Metallica κυκλοφορούν νέα έκδοση της Monopoly

Δίνουν συνέχεια στην συνεργασία που ξεκίνησε το 2011. Οι Metallica σε συνεργασία με την Monopoly αποφάσισαν να μας δώσουν μια νέα εκδοχή του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν έτσι το project που είχαν ξεκινήσει το 2011. Το θέμα της νέας έκδοσης της Monopoly θα είναι η παγκόσμια περιοδεία…

Δίνουν συνέχεια στην συνεργασία που ξεκίνησε το 2011.

Οι Metallica σε συνεργασία με την Monopoly αποφάσισαν να μας δώσουν μια νέα εκδοχή του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν έτσι το project που είχαν ξεκινήσει το 2011.

Το θέμα της νέας έκδοσης της Monopoly θα είναι η παγκόσμια περιοδεία των Metallica, με τις οδούς να δίνουν την θέση τους σε μερικές από τις αγαπημένες πόλεις του συγκροτήματος σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Αντί για σπίτια και ξενοδοχεία, ο παίκτης αφού αποκτήσει τις τρείς πόλεις του ίδιου χρώματος θα μπορεί να χτίσει γήπεδα και αρένες!

Τα πιόνια έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην Δικαιοσύνη του «… And Justice For All», την ηλεκτρική καρέκλα από το «Ride the Lightning», το φέρετρο του «Death Magnetic» αλλά και τον σταυρό από το «Master Of Puppets».

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε την νέα Monopoly με άρωμα… Metallica.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top