ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Mogwai επιστρέφουν με το νέο album «As The Love Continues»

Ακούστε το νέο single «Dry Fantasy». Οι Βρετανοί post rockers Mogwai ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «As The Love Continues». Στις αρχές του 2021 η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το πρώτο single «Dry Fantasy». Ο διάδοχος του «Every Country’s Sun» θα βρίσκεται στα ράφια των…

Ακούστε το νέο single «Dry Fantasy».

Οι Βρετανοί post rockers Mogwai ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «As The Love Continues». Στις αρχές του 2021 η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το πρώτο single «Dry Fantasy».

Ο διάδοχος του «Every Country’s Sun» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Φεβρουαρίου 2021 μέσω της εταιρίας του συγκροτήματος, Rock Action.

Ο δίσκος αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ηχογραφηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως η πανδημία ακύρωσε τα πλάνα των Mogwai, οι οποίοι τελικά δούλεψαν με τον παραγωγό Dave Fridmann, ηχογραφώντας το album στο Worcestershire.

Πρώτο single του album είναι το «Dry Fantasy», του οποίου το video μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το tracklist του «As The Love Continues»:
01. To The Bin My Friend, Tonight We Vacate Earth
02. Here We, Here We, Here We Go Forever
03. Dry Fantasy
04. Ritchie Sacramento
05. Drive The Nail
06. Fuck Off Money
07. Ceiling Granny
08. Midnight Flit
09. Pat Stains
10. Supposedly, We Were Nightmares
11. It’s What I Want To Do, Mum

MOGWAI - AS THE LOVE CONTINUES
MOGWAI – AS THE LOVE CONTINUES

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top