ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Monster Magnet κυκλοφορούν το album διασκευών «A Better Dystopia»

Οι Monster Magnet βουτάν στα 60s και 70s στο νέο album που θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album με τίτλο «Mindfucker», οι Monster Magnet επιστρέφουν στην δισκογραφία, κυκλοφορώντας το πρώτο τους album με διασκευές. Στις 21 Μαΐου από την Napalm ο νέος δίσκος.…

Οι Monster Magnet βουτάν στα 60s και 70s στο νέο album που θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο.

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album με τίτλο «Mindfucker», οι Monster Magnet επιστρέφουν στην δισκογραφία, κυκλοφορώντας το πρώτο τους album με διασκευές. Στις 21 Μαΐου από την Napalm ο νέος δίσκος.

Το «A Better Dystopia», όπως θα τιτλοφορείται το album περιλαμβάνει διασκευές σε γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια συγκροτημάτων από τα 60s και 70s τα οποία επηρέασαν τον ήχο του συγκροτήματος του Dave Wyndorf.

Το group έδωσε στην δημοσιότητα την διασκευή του στο «Mr. Destroyer» των Poobah, που είναι και το πρώτο single:

Μιλώντας για το νέο εγχείρημα, ο Wyndorf είπε: «Οι Monster Magnet είναι μια μπάντα του δρόμου. Ο εγκλεισμός μας κόστισε και από το να μπούμε σε ένα ακριβό studio με παραγωγό ή να γράφουμε και να ανταλλάζουμε αρχεία μέσω internet, αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε κάτι με εντελώς DIY διάθεση, στο μικρό studio του drummer μας, Bob Pantella».

Ο Wyndorf συνεχίζει: «Η ερώτηση που μας βασάνιζε ήταν… τι να ηχογραφήσουμε; Δεν ένιωθα τόσο την ανάγκη να γράψω νέα μουσική αλλά συνεχώς άκουγα στις ειδήσεις λέξεις όπως δυστοπία, αποκάλυψη, επανάσταση! Τις ίδιες λέξεις άκουγα μικρός, στα τέλη των 60s και τις αρχές των 70s. Έτσι μου ήρθαν μνήμες από τις μουσικές που άκουγα εκείνη την περίοδο. Δεν μιλάμε απλά για τα μεγαλύτερα hits εκείνης της εποχής, αλλά για τραγούδια από την τέταρτη διάσταση… ήταν μουσικές που όρισαν το rock, το heavy metal και την ψυχεδέλεια».

Ο Wyndorf ολοκληρώνει: «Το «A Better Dystopia» είναι μια συλλογή τραγουδιών που αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την παράνοια που επαναλαμβάνεται στην ιστορία».

Το tracklist του «A Better Dystopia»:
01. The Diamond Mine (Dave Diamond)
02. Born To Go (Hawkwind)
03. Epitaph For A Head (JD Blackfoot)
04. Solid Gold Hell (The Scientists)
05. Be Forewarned (Macabre)
06. Mr. Destroyer (Poobah)
07. When The Wolf Sits (Jerusalem)
08. Death (The Pretty Things)
09. Situation (Josefus)
10. It’s Trash (The Cave Men)
11. Motorcycle (Straight To Hell) (Table Scraps)
12. Learning To Die (Dust)
13. Welcome To The Void (Morgen)

MONSTER MAGNET - A BETTER DYSTOPIA
MONSTER MAGNET – A BETTER DYSTOPIA

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top