ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Motorhead κυκλοφορούν το 14ο τους live album

Motorhead: Στις 23 Απριλίου το «Louder Than Noise… Live In Berlin». Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τους live album με τίτλο «Clean Your Clock», αλλά όταν μιλάμε για τους Motorhead, ποτέ δεν χορταίνουμε ζωντανές ηχογραφήσεις. Έτσι, στις 23 Απριλίου η Silver Lining Music θα ρίξει στην…

Motorhead: Στις 23 Απριλίου το «Louder Than Noise… Live In Berlin».

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τους live album με τίτλο «Clean Your Clock», αλλά όταν μιλάμε για τους Motorhead, ποτέ δεν χορταίνουμε ζωντανές ηχογραφήσεις.

Έτσι, στις 23 Απριλίου η Silver Lining Music θα ρίξει στην αγορά το «Louder Than Noise… Live In Berlin», με την συναυλία που έδωσε το θρυλικό συγκρότημα στις 5 Δεκεμβρίου 2012 στο Velodrom του Βερολίνου στην Γερμανία, στο πλαίσιο της King Of The Road περιοδείας.

Το concert film έχει επιμεληθεί ο Herwig Meyszner, γνωστός από τις συνεργασίες του με σημαντικά ονόματα της rock και metal σκηνής, όπως οι Saxon, οι Exodus και οι Kreator.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την επερχόμενη κυκλοφορία με το performance clip του «Over The Top»:

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε η επετειακή έκδοση για το «On Parole» που έδωσε συνέχεια στις επανεκδόσεις κλασικών albums του συγκροτήματος.

Μετά τον θάνατο του Lemmy, ο Mikkey Dee συνεχίζει την πορεία του ως drummer των Scorpions, ενώ ο Phil Campbell έφτιαξε τους Phil Campbell & The Bastards Sons με τους οποίους έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο studio albums και ένα EP.

Το tracklist του «Louder Than Noise… Live In Berlin»:
01. I Know How to Die
02. Damage Case
03. Stay Clean
04. Metropolis
05. Over the Top
06. Doctor Rock
07. String Theory
08. The Chase Is Better Than the Catch
09. Rock It
10. You Better Run
11. The One to Sing the Blues
12. Going to Brazil
13. Killed by Death
14. Ace of Spades
15. Overkill

MOTORHEAD - LOUDER THAN NOISE... LIVE IN BERLIN
MOTORHEAD – LOUDER THAN NOISE… LIVE IN BERLIN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top