ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Mr. Bungle επιστρέφουν με νέο album 21 χρόνια μετά!

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny Demo». Οι Mr. Bungle ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, πρώτου μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Το φθινόπωρο στα καταστήματα το «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny Demo». Ακούστε το πρώτο single «Raping Young…

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny Demo».

Οι Mr. Bungle ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, πρώτου μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Το φθινόπωρο στα καταστήματα το «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny Demo». Ακούστε το πρώτο single «Raping Young Mind».

Ο νέος δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου από την Ipecac Records και θα περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με τους Mike Patton, Trey Spruance και Trevor Dunn να πλαισιώνονται από τους Mike Lombardo και Scott Ian!

Το album θα περιλαμβάνει νέες συνθέσεις, τραγούδια από το demo «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny» του 1986, μια εκτέλεση στο «Hypocrites/Habla Español O Muere» των S.O.D. και μια διασκευή στο «Loss For Words» των Corrosion Of Conformity.

Οι Mr. Bungle δίνουν μια πρώτη γεύση από το album με το video του «Raping Your Mind»:

Ο Mike Patton στις πρώτες του δηλώσεις έπλεξε το εγκώμιο των συνοδοιπόρων του στο group κάνοντας λόγο για σπουδαίους επαγγελματίες και εξαιρετικούς ανθρώπους που έδωσαν τα πάντα για να ολοκληρωθεί αυτός ο δίσκος.

Ο Trevor Dunn από την πλευρά του πρόσθεσε: «Σε αυτές τις ηχογραφήσεις χρησιμοποιήσαμε τα «διδακτορικά» που έχουμε στο thrash metal. Το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να ζητήσουμε την συμβολή των «καθηγητών» μας. Από ότι φαίνεται, είμαστε καλοί μαθητές».

Ο Dunn έκανε ακόμα λόγο για «λύτρωση», τώρα που η μουσική που έχει γράψει το σχήμα όλα αυτά τα χρόνια, επιτέλους κυκλοφορεί… «τώρα μπορούμε να πεθάνουμε» πρόσθεσε.

Οι Mr. Bungle επανασυνδέθηκαν επίσημα τον Αύγουστο του 2019 και κυκλοφόρησαν και την διασκευή στο «USA» των Exploited, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για δράσεις που έγιναν εναντίον του COVID-19.

Το tracklist του «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny Demo»:
01. Grizzly Adams
02. Anarchy Up Your Anus
03. Raping Your Mind
04. Hypocrites / Habla Español O Muere
05. Bungle Grind
06. Methematics
07. Eracist
08. Spreading The Thighs Of Death
09. Loss For Words
10. Glutton For Punishment
11. Sudden Death

MR. BUNGLE – THE RAGING WRATH OF THE EASTERN BUNNY DEMO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top