ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Mr. Bungle κυκλοφόρησαν το video clip του «Eracist»

«Eracist»: Αυτό είναι το νέο single των Mr. Bungle. Οι Mr. Bungle έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Eracist», μέσα από το πολυαναμενόμενο studio album τους «The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo». Στις 30 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του album μέσα από την Ipecac Records. 21 χρόνια μετά,…

«Eracist»: Αυτό είναι το νέο single των Mr. Bungle.

Οι Mr. Bungle έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Eracist», μέσα από το πολυαναμενόμενο studio album τους «The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo». Στις 30 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του album μέσα από την Ipecac Records.

21 χρόνια μετά, οι Mr. Bungle επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο δίσκο, τον οποίο μας ανακοίνωσαν επίσημα το καλοκαίρι. Μετά το «Raping Your Mind» που ακούσαμε στα μέσα Αυγούστου, το συγκρότημα μας δίνει ακόμα ένα δείγμα μέσα από τον δίσκο με το «Eracist». Το δυστοπικό video clip του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Derrick Scocchera με τον Nicholas Finn Myggen να αναλαμβάνει την φωτογραφία.

Ο δίσκος έχει ήδη μπει στις λίστες των μεγαλύτερων περιοδικών της χρονιάς με τα πλέον πολυαναμενόμενα albums του 2020. Ήδη μάλιστα από τις προ-παραγγελίες του δίσκου έχουν εξαντληθεί αρκετές από τις ειδικές εκδόσεις.

Το album θα περιλαμβάνει νέες συνθέσεις, τραγούδια από το demo «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny» του 1986, μια εκτέλεση στο «Hypocrites/Habla Español O Muere» των S.O.D. και μια διασκευή στο «Loss For Words» των Corrosion Of Conformity.

Οι Mike Patton, Trey Spruance και Trevor Dunn πλαισιώνονται από τους Mike Lombardo και Scott Ian!

Το tracklist του «The Raging Wrath Of The Eastern Bunny Demo»:
01. Grizzly Adams
02. Anarchy Up Your Anus
03. Raping Your Mind
04. Hypocrites / Habla Español O Muere
05. Bungle Grind
06. Methematics
07. Eracist
08. Spreading The Thighs Of Death
09. Loss For Words
10. Glutton For Punishment
11. Sudden Death

MR. BUNGLE - THE RAGING WRATH OF THE EASTERN BUNNY DEMO
MR. BUNGLE – THE RAGING WRATH OF THE EASTERN BUNNY DEMO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top