ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Οι National κυκλοφορούν νέο φωτογραφικό λεύκωμα

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες των National στο… Light Years. Οι National σε συνεργασία με τον φωτογράφο Graham MacIndoe πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο Light Years. Το λεύκωμα θα περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες του από το studio και τις περιοδείες καθώς και δηλώσεις και σημειώσεις από τα μέλη του…

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες των National στο… Light Years.

Οι National σε συνεργασία με τον φωτογράφο Graham MacIndoe πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο Light Years.

Το λεύκωμα θα περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες του από το studio και τις περιοδείες καθώς και δηλώσεις και σημειώσεις από τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο MacIndoe τράβηξε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του συγκροτήματος το 2001 και με το Light Years συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τους National.

«Το Light Years του Σκοτσέζου φωτογράφου Graham MacIndoe αποτελεί ένα χρονολόγιο των National με φωτογραφίες, κείμενα και δηλώσεις από όλα τα μέλη της μπάντας» τονίζει το group στην ανακοίνωσή του.

Και σημειώνεται: «Ο Graham ήταν ο πρώτος άνθρωπος που φωτογράφισε το συγκρότημα. Μπορεί να χάσαμε επαφή για αρκετά χρόνια λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, όμως επανασυνδεθήκαμε το 2012 για το album «Troubles Will Find Me». Από τότε, είναι συνεχώς μαζί μας στις ηχογραφήσεις των τριών επόμενων δίσκων μας, στις συναυλίες μας καθώς και backstage, τραβώντας φωτογραφίες από το studio και από τον δρόμο».

Για το λεύκωμα προσθέτει το group: «Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Graham δίνουν την ευκαιρία στον θεατή να δει από κοντά το συγκρότημα και το crew, αλλά και αρκετές στιγμές με τους fans μας».

Το Light Years θα συνοδεύεται και από ένα βινύλιο με κομμάτια που έπαιξε η μπάντα ζωντανά το 2018, στο Forest Hill Stadium της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο τραγουδιστής Matt Berninger έδωσε στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι «Let It Be», το οποίο βρίσκεται στην επανέκδοση του προσωπικού του album «Serpentine Prison».

Η deluxe επανέκδοση του album θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου σε φυσική μορφή και εκτός από το «Let It Be» (δεν πρόκειται προφανώς για διασκευή του κομματιού των Beatles), ο δίσκος περιλαμβάνει ακόμα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, καθώς και τέσσερις διασκευές στα «In Spite Of Me» (Morphine), «Big Bird» (Eddie Floyd), «Then You Can Tell Me Goodbye» (Bettye Swan) και «European Son» (The Velvet Underground).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top