ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Naxatras ολοκλήρωσαν το τέταρτο album τους

Με προσθήκη νέου μέλους ο νέος δίσκος. Οι Naxatras με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν τους fans για την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του νέου τους album! Νέο μέλος στους Θεσσαλονικείς heavy rockers. Σύντομα οι ανακοινώσεις για τον επερχόμενο δίσκο. Το πρώτο τους album ως τετράδα ηχογράφησαν οι Naxatras,…

Με προσθήκη νέου μέλους ο νέος δίσκος.

Οι Naxatras με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν τους fans για την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του νέου τους album! Νέο μέλος στους Θεσσαλονικείς heavy rockers. Σύντομα οι ανακοινώσεις για τον επερχόμενο δίσκο.

Το πρώτο τους album ως τετράδα ηχογράφησαν οι Naxatras, οι οποίοι έχουν πλέον τον Παντελή Κάργα ως νέο μέλος στα synths/keyboards. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 με τις επίσημες ανακοινώσεις να μην αργούν.

Οι Naxatras κυκλοφόρησαν το «ΙΙΙ» το 2018 ενώ την ίδια χρονιά παρουσίασαν και την πρώτη τους ζωντανή ηχογράφηση με τίτλο «Live Rituals».

Παράλληλα, ο κιθαρίστας των Naxatras Γιάννης Δελιάς, ανακοίνωσε το πρώτο του προσωπικό album το οποίο τιτλοφορείται «Intangible Reality». Ο δίσκος κινείται σε groove, jazz και soul ηχοτοπία, με πρώτο single το «There’s A Fear In My Heart», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο μπασίστας/τραγουδιστής του συγκροτήματος Γιάννης Βαγενάς κυκλοφόρησε με το προσωπικό του project, Ni Moya, το πειραματικό/ηλεκτρονικό ομότιτλο album, το οποίο μπορείτε να ακούσετε και να προμηθευτείτε εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top