ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Need κυκλοφόρησαν το video clip του «Circadian»

Το κομμάτι του «Norchestrion: A Song For The End» ντύνει μουσικά ταινία μικρού μήκους. Οι Need κυκλοφόρησαν στην αρχή της χρονιάς το νέο τους καταπληκτικό album «Norchestrion: A Song For The End», για το οποίο οι δημιουργοί του μας μίλησαν αναλυτικά εδώ. Αφού απολαύσαμε το visualize video του «Nemmortal» και…

Το κομμάτι του «Norchestrion: A Song For The End» ντύνει μουσικά ταινία μικρού μήκους.

Οι Need κυκλοφόρησαν στην αρχή της χρονιάς το νέο τους καταπληκτικό album «Norchestrion: A Song For The End», για το οποίο οι δημιουργοί του μας μίλησαν αναλυτικά εδώ.

Αφού απολαύσαμε το visualize video του «Nemmortal» και το lyric video του «Norchestrion», οι Έλληνες progressive metallers έδωσαν στην δημοσιότητα και το πρώτο ολοκληρωμένο video clip μέσα από το album. Πρόκειται για το «Circadian», του οποίου η μουσική «έντυσε» μια νέα ταινία μικρού μήκους.

Το φιλόδοξο οπτικοακουστικό project βασίζεται σε μια ιδέα του κιθαρίστα του συγκροτήματος Γιώργου Τζαβάρα, η οποία γράφτηκε από τον Γιώργο Ζαφειρόπουλο και γυρίστηκε από τον Χάρη Κουντούρη.

Δείτε το video clip:

Για το «Circadian», ο drummer των Need, Στέλιος Πασχάλης, είπε στον συντάκτη του rockyourlife, Γιάννη Πούλλο: «Πρόκειται ίσως για το πιο αδικημένο τραγούδι του δίσκου. Είναι ανάμεσα στα δύο θηρία -το «Norchestrion» και το «Ananke»- και ο λόγος που μπήκε εκεί ήταν για να… ηρεμήσει λίγο η κατάσταση από αυτό που προηγείται και να προετοιμάσει το έδαφος για αυτό που θα ακολουθήσει».

Και πρόσθεσε: «Επίσης έχει ένα από τα πιο περίεργα από ρυθμικής άποψης κουπλέ, ενώ το riff της γέφυρας είναι κατά την άποψή μου το ομορφότερο όλου του δίσκου, με τον Γιώργο να έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και στο ρεφρέν».

Παρόμοια άποψη έχει και ο Αντώνης Χατζής (πλήκτρα): «Το ρεφρέν του τραγουδιού αυτού έχει φοβερό hook και μπορώ πολύ εύκολα να το φανταστώ σε ένα sing along στη ζωντανή του εκτέλεση, ενώ με πωρώνει αφάνταστα και η μελωδία στη γέφυρα. Πρόκειται για ένα εν δυνάμει χιτάκι».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top