ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι New Order έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους stand alone single «Be A Rebel»

Πρώτο κομμάτι των New Order μετά από πέντε χρόνια. Οι New Order κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους «Be A Rebel», πρώτο τραγούδι τους έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια! Ως συνέχεια του «Mystic Complete» βλέπει η μπάντα το νέο stand alone single που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε εν μέσω των περιοριστικών μέτρων…

Πρώτο κομμάτι των New Order μετά από πέντε χρόνια.

Οι New Order κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους «Be A Rebel», πρώτο τραγούδι τους έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια! Ως συνέχεια του «Mystic Complete» βλέπει η μπάντα το νέο stand alone single που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε εν μέσω των περιοριστικών μέτρων στην Μεγάλη Βρετανία.

Πέντε χρόνια μετά το τελευταίο τους album «Mystic Complete», οι New Order κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους, το οποίο τους βρίσκει να πειραματίζονται με την πιο dance πλευρά τους. Μιλώντας για το νέο τραγούδι, ο frontman του συγκροτήματος Bernard Summer δήλωσε: «Σε καιρούς σαν αυτούς δεν μπορούμε να παίξουμε μουσική, αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε. Αν και ήταν περίεργο, τελικά καταφέραμε να συνθέσουμε το πάζλ. Όλα πήγαν καλά».

Για το ύφος του τραγουδιού, ο drummer Morris πρόσθεσε: «Είναι συνέχεια του «Mystic Complete». Θα έλεγα πως πρόκειται για ένα αρκετά χορευτικό τραγούδι».

Διαβάστε ακόμα: 40 χρόνια από την αυτοκτονία του Ian Curtis των Joy Division.

Το «Be A Rebel» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ σύντομα πρόκειται να διατεθεί σε 12″ βινύλιο και CD με αρκετά remixes από διάφορους παραγωγούς και DJs.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες η κλασική συλλογή των New Order «Substance» επέστρεψε στις ψηφιακές πλατφόρμες μετά το 2014, όταν και αποσύρθηκε για άγνωστο λόγο. Οι New Order ηχογράφησαν εκ νέου για τις ανάγκες της συλλογής τα «Temptation» και «Confusion».

Το album κυκλοφόρησε το 1987 και περιελάμβανε όλα τα singles και τα B-Sides μέχρι εκείνη την στιγμή καθώς και ορισμένες εναλλακτικές εκδοχές κομματιών. Η συλλογή θεωρείται μια από τις καλύτερες, με το περιοδικό Rolling Stone να την βάζει στην λίστα με τα 500 καλύτερα albums όλων των εποχών, τόσο το 2003 όσο και το 2012

Οι New Order πρόκειται το επόμενο διάστημα να επανακυκλοφορήσουν κάποια από τα κλασικά τους albums με αρκετό επιπλέον υλικό.

Latest from TOP STORIES

Go to Top