ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Nine Inch Nails στο πλευρό του Joe Biden

Το συγκρότημα πήρε ξεκάθαρη θέση στο Twitter. Υπέρ του Joe Biden τάχθηκαν με μήνυμα τους στο Twitter οι Nine Inch Nails! Ο Trent Reznor -και πιθανότατα και ο Atticus Ross- έκαναν σαφές ποιον θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Joe Biden. Αφού…

Το συγκρότημα πήρε ξεκάθαρη θέση στο Twitter.

Υπέρ του Joe Biden τάχθηκαν με μήνυμα τους στο Twitter οι Nine Inch Nails!

Ο Trent Reznor -και πιθανότατα και ο Atticus Ross- έκαναν σαφές ποιον θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Joe Biden.

Αφού αρχικά «προειδοποίησαν» τους fans τους για «δύο πολιτικά μηνύματα που ακολουθούν», ανέβασαν στο Twitter μηνύματα στα οποία έδειξαν ποιον θέλουν να γίνει ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Η ψήφος καθορίζει τις ζωές μας και έχει αντίκτυπο. Αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν την υγεία, τα δικαιώματα και το μέλλον μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Nine Inch Nails, θέλοντας με την σειρά τους να παρακινήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Ο Joe Biden έχει στο πλευρό του αρκετούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ο Bruce Springsteen, οι Green Day, οι Foo Fighters και πολλοί άλλοι.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top