ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Offspring διασκευάζουν το «Here Kitty Kitty» των Clinton Johnson Band

Δείτε το φανταστικό video clip του συγκροτήματος. Εν μέσω καραντίνας, οι Offspring ηχογράφησαν και παρουσιάζουν μια εκπληκτική διασκευή στο «Here Kitty Kitty» των Clinton Johnson Band. Με μάσκες στο πρόσωπο στο καταπληκτικό video οι Dexter Holland και Kevin «Noodles» Wasserman. Ακολουθώντας τους κανόνες και τις αποστάσεις μεταξύ τους, οι Offspring…

Δείτε το φανταστικό video clip του συγκροτήματος.

Εν μέσω καραντίνας, οι Offspring ηχογράφησαν και παρουσιάζουν μια εκπληκτική διασκευή στο «Here Kitty Kitty» των Clinton Johnson Band. Με μάσκες στο πρόσωπο στο καταπληκτικό video οι Dexter Holland και Kevin «Noodles» Wasserman.

Ακολουθώντας τους κανόνες και τις αποστάσεις μεταξύ τους, οι Offspring ηχογράφησαν την διασκευή στο «Here Kitty Kitty» και να την «ντύσουν» με ένα video clip.

Το τραγούδι έγινε ευρέως γνωστότερο μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix «Tiger King». Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά την τεράστια μπίζνα εκτροφής και πώλησης άγριων ζώων στην Αμερική, κυρίως τίγρεων, που εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα από τα πιο hot topics στα social media.

Το μήνυμα των Offspring στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Γεια σας παιδιά! Σε αυτές τις δύσκολες για όλους μέρες, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ωραίο και να βάλουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα μας, ελπίζουμε και στα δικά σας. Το «Here Kitty Kitty» είναι των Clinton Johnson Band και δεν ανήκει σε κανέναν από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ που όλοι έχουμε δει».

Οι Offspring πρόσφατα ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του πολυαναμενόμενου δέκατου δίσκου τους.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top