ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Offspring κυκλοφορούν επιτέλους το νέο τους album!

Πρώτος δίσκος των Offspring μετά το 2012. Ο πρώτος δίσκος των Offspring μετά από σχεδόν μια δεκαετία είναι έτοιμος και πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021, σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση που ήρθε από πλευράς συγκροτήματος. Οι punk rockers σχεδόν 10 χρόνια μετά το «Days Go By» του 2012…

Πρώτος δίσκος των Offspring μετά το 2012.

Ο πρώτος δίσκος των Offspring μετά από σχεδόν μια δεκαετία είναι έτοιμος και πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021, σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση που ήρθε από πλευράς συγκροτήματος.

Οι punk rockers σχεδόν 10 χρόνια μετά το «Days Go By» του 2012 επανέρχονται στην δισκογραφία με τον δίσκο τον οποίο είχαν έτοιμο ήδη από το 2019.

Σε ανάρτηση τους στο Twitter, ο frontman Bryan «Dexter» Holland και ο κιθαρίστας Kevin «Noodles» Wasserman, ακούγονται να συζητούν για τον δίσκο: «Θα κυκλοφορήσει. Είναι έτοιμος. Έχουμε τα τραγούδια, τον τίτλο του album, των τραγουδιών, τα εξώφυλλα και το artwork. Έχουμε και την δισκογραφική. Όλα είναι έτοιμα. Πάμε να το κυκλοφορήσουμε» ακούμε τους δύο άντρες να λένε στο ηχητικό τους μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση του group στο Twitter:

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις της κυκλοφορίας του δίσκου, αλλά και το πρώτο single.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Dexter το 2019 στο Βρετανικό μουσικό περιοδικό Kerrang!, είχε αναφερθεί στα νέα τραγούδια, λέγοντας πως θυμίζουν αρκετά τους Offspring των πρώτων ημερών:

«Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Σίγουρα είναι punk rock, αλλά υπάρχουν και κάποια κομμάτια που δεν μπορείς να τα περιγράψεις εύκολα και ίσως να μην τα περιμένεις από εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ο δίσκος είναι κατά 98% έτοιμος».

Είναι προφανές ότι η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του νέου δίσκου των Offspring έχει να κάνει με την πανδημία, η οποία άλλαξε τα πλάνα του συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top