ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Osbournes «βλέπουν φαντάσματα» στη νέα σειρά του Travel Channel

Η οικογένεια του madman στο The Osbournes Want To Believe. Ο Ozzy, η Sharon και ο Jack Osbourne θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Travel Channel, The Osbournes Want To Believe. Τον Αύγουστο η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου. Τα τελευταία χρόνια το Travel Channel έχει επενδύσει αρκετά…

Η οικογένεια του madman στο The Osbournes Want To Believe.

Ο Ozzy, η Sharon και ο Jack Osbourne θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Travel Channel, The Osbournes Want To Believe. Τον Αύγουστο η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου.

Τα τελευταία χρόνια το Travel Channel έχει επενδύσει αρκετά χρήματα σε παραγωγές που σχετίζονται με το μεταφυσικό και τον κόσμο των φαντασμάτων. Τα Paranormal Caught On Camera, Ghost Nation και Ghost Adventures είναι μερικά μόνο από τα show που έχει στήσει το κανάλι, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού που ελκύεται από θέματα του φανταστικού.

Τώρα, ένα νέο show φέρνει στο επίκεντρο την οικογένεια του Ozzy, με το concept να θέλει τον Jack να δείχνει στους γονείς του videos από «παράξενα» φαινόμενα, προσπαθώντας να τους πείσει για την γνησιότητα τους.

Από τα επεισόδια του The Osbournes Want To Believe θα παρελάσουν UFOs, φαντάσματα, παράξενα πλάσματα και άλλα «αληθινά» φαινόμενα.

Για όσους βρίσκουν ενδιαφέρον, το The Osbournes Want To Believe θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Αυγούστου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top