ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Palms είναι ακόμα εδώ σύμφωνα με τον Chino Moreno!

Palms: Υπάρχει έτοιμη νέα μουσική. Οι Palms, το συγκρότημα που δημιούργησαν από τις στάχτες των post metallers Isis ο drummer Aaron Harris, ο μπασίστας Jeff Caxide και ο κιθαρίστας Bryant Clifford Meyer, μαζί με τον Chino Moreno, frontman των Deftones, είναι εδώ! Διαβάστε τι δήλωσε ο τελευταίος σε συνέντευξη που…

Palms: Υπάρχει έτοιμη νέα μουσική.

Οι Palms, το συγκρότημα που δημιούργησαν από τις στάχτες των post metallers Isis ο drummer Aaron Harris, ο μπασίστας Jeff Caxide και ο κιθαρίστας Bryant Clifford Meyer, μαζί με τον Chino Moreno, frontman των Deftones, είναι εδώ! Διαβάστε τι δήλωσε ο τελευταίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Peer Pleasure Podcast για το μέλλον της μπάντας και το ενδεχόμενο κυκλοφορίας νέας μουσικής.

Είδηση έβγαλε για τους Palms η συνέντευξη που παραχώρησε στο The Peer Pleasure Podcast ο Chino Moreno, ο οποίος σε σχετική ερώτηση τόνισε πως το συγκρότημα παρά το μεγάλο διάστημα αποχής, δεν έχει διαλύσει.

Ο Moreno τόνισε πως οι Palms μετά το καταπληκτικό ομότιτλο πρώτο τους album το 2013 έχουν νέα μουσική και πως δεν αποκλείει κάποια στιγμή στο μέλλον να υπάρχουν εξελίξεις.

Αρχικά ο Moreno είπε: «Δεν ξεκινήσαμε με την προοπτική να κάνουμε ένα νέο group. Με τον Aaron είμαστε καλοί φίλοι και απλώς τζαμάραμε και δημιουργήσαμε κάποια κομμάτια. Περάσαμε πολύ καλά. Όταν όμως παρουσιάσαμε αυτά τα τραγούδια ζωντανά, ένιωσα την ενέργεια τους».

Για το ότι οι Palms δεν έχουν προχωρήσει δισκογραφικά από το 2013: «Είναι δική μου ευθύνη. Έπρεπε να μπω στο studio για να ηχογραφήσω με τους Deftones (σ.σ. Δεν διευκρινίστηκε για το εάν αναφερόταν στο «Gore» του 2016 ή στο επερχόμενο «Ohms») και συνεπώς τα πάντα πήγαν πίσω».

Για το μέλλον του συγκροτήματος: «Έχουμε γράψει κάποια νέα κομμάτια. Πλέον πρέπει εγώ να ασχοληθώ και να γράψω λίγα περισσότερα φωνητικά. Το υλικό όμως υπάρχει».

Για το πώς ηχούν τα νέα κομμάτια: «Νομίζω είναι αρκετά κοντά στο ύφος των Deftones και των Isis. Θα έλεγα πως πρόκειται για μια μίξη των δύο. Παραμορφωμένα, μελωδικά και δυναμικά».

Στα τέλη Αυγούστου οι Deftones ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ένατου album τους με τίτλο «Ohms». Ο δίσκος θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 25 Σεπτεμβρίου, με πρώτο single το ομότιτλο τραγούδι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top