ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Pearl Jam φέρνουν το «Gigaton» στην Apple TV

Υπόσχονται μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Οι Pearl Jam και η Apple TV ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα που σχετίζεται με το νέο album των πρώτων, «Gigaton». Δωρεάν από σήμερα, 24 Απριλίου, και για 7 ημέρες σε περισσότερες από 100 χώρες. Το Gigaton Visual Experience αισιοδοξεί να…

Υπόσχονται μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Οι Pearl Jam και η Apple TV ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα που σχετίζεται με το νέο album των πρώτων, «Gigaton». Δωρεάν από σήμερα, 24 Απριλίου, και για 7 ημέρες σε περισσότερες από 100 χώρες.

Το Gigaton Visual Experience αισιοδοξεί να «γιγαντώσει» το μουσικό αποτύπωμα του νέου δίσκου των Αμερικανών rockers. Οι Pearl Jam σε συνεργασία με τα Evolve Studios δημιούργησαν ένα περιβάλλον που υπόσχεται, όπως τονίζει και ο παραγωγός του δίσκου Josh Evans, «μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσεις τον δίσκο».

Το Gigaton Visual Experience είναι από σήμερα διαθέσιμο δωρεάν για 7 ημέρες σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής Apple TV.

Αυτό γίνεται με την τεχνολογία 4Κ που χρησιμοποιείται στα videos και τα υπόλοιπα visuals που έχουν δημιουργηθεί για τις ανάγκες του δίσκου.

Οι Pearl Jam χρησιμοποίησαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις ανάγκες προώθησης του «Gigaton», είτε με τα interactive posters τα οποία ο ενδιαφερόμενος «έβλεπε» μέσω smartphone, είτε όταν οι fans κλήθηκαν να στρέψουν προς το φεγγάρι τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να τους ακούσουν το single «Superblood Wolfmoon».

Latest from TV & MOVIES

Go to Top