ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Periphery κυκλοφορούν το album «Periphery IV: Hail Stan»

Δείτε το video clip του νέου single «Blood Eagle». Τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Periphery IV: Hail Stan» ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί progressive metallers Periphery. Το album θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου μέσω της δισκογραφικής εταιρίας του συγκροτήματος, 3DOT Recordings, και θα περιλαμβάνει 9 συνθέσεις, με πρώτο…

Δείτε το video clip του νέου single «Blood Eagle».

Τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Periphery IV: Hail Stan» ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί progressive metallers Periphery.

Το album θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου μέσω της δισκογραφικής εταιρίας του συγκροτήματος, 3DOT Recordings, και θα περιλαμβάνει 9 συνθέσεις, με πρώτο single το «Blood Eagle», το video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία των Periphery μέσω της δικής της εταιρίας, με τον κιθαρίστα Jake Bowen να τονίζει: «Δώσαμε έναν ολόκληρο χρόνο σε αυτόν τον δίσκο».

Το tracklist του «Periphery IV: Hail Stan»:
01. Reptile
02. Blood Eagle
03. CHVRCH BVRNER
04. Garden In The Bones
05. It’s Only Smiles
06. Follow Your Ghost
07. Crush
08. Sentient Glow
09. Satellites

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top