ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Pink Floyd ανεβάζουν στο YouTube ολόκληρες συναυλίες!

Αρχή με το «Pulse» του 1995! Ακολουθώντας τα παραδείγματα των Metallica και Radiohead, οι Pink Floyd κάνουν την καραντίνα μας λίγο πιο ευχάριστη, ανεβάζοντας στο YouTube παλιές συναυλίες τους! Σήμερα, Παρασκευή 17 Απριλίου, η αρχή με το «Pulse» του 1995. Οι Pink Floyd σχεδιάζουν να ανεβάσουν μέσα στην επόμενες εβδομάδες…

Αρχή με το «Pulse» του 1995!

Ακολουθώντας τα παραδείγματα των Metallica και Radiohead, οι Pink Floyd κάνουν την καραντίνα μας λίγο πιο ευχάριστη, ανεβάζοντας στο YouTube παλιές συναυλίες τους! Σήμερα, Παρασκευή 17 Απριλίου, η αρχή με το «Pulse» του 1995.

Οι Pink Floyd σχεδιάζουν να ανεβάσουν μέσα στην επόμενες εβδομάδες αρκετό αρχειακό υλικό, το οποίο θα διατεθεί φυσικά δωρεάν σε όλους τους fans.

Στην ανακοίνωση τους στο Facebook, οι Pink Floyd έγραψαν: «Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τα καλύτερα. Ελπίζουμε εσείς και οι οικογένειες σας να είστε καλά στην υγεία σας. Εμείς μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανεβάσουμε αρχειακό υλικό, videos και μουσική, προκειμένου να βοηθήσουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Πρώτο concert film που θα ανέβει, είναι το Pulse, από την περιοδεία για το «The Division Bell». Το film που περιλαμβάνει 22 τραγούδια θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσα από το κανάλι των Pink Floyd στο YouTube.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top