ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Placebo έχουν έτοιμο το νέο τους studio album!

Οι Placebo ετοιμάζονται να ανακοινώσουν το όγδοο album τους. Οι Placebo έχουν ολοκληρώσει το νέο τους album, με τις επίσημες ανακοινώσεις να μην αργούν. Μέσω social media, το συγκρότημα από το Λονδίνο έγραψε πως το «Album No.8» είναι έτοιμο, ενώ ζήτησαν την γνώμη των οπαδών τους για την νέα σειρά…

Οι Placebo ετοιμάζονται να ανακοινώσουν το όγδοο album τους.

Οι Placebo έχουν ολοκληρώσει το νέο τους album, με τις επίσημες ανακοινώσεις να μην αργούν.

Μέσω social media, το συγκρότημα από το Λονδίνο έγραψε πως το «Album No.8» είναι έτοιμο, ενώ ζήτησαν την γνώμη των οπαδών τους για την νέα σειρά merch που ετοιμάζεται.

Θυμίζουμε πως οι Placebo είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στον δίσκο από το 2017, με τον Brian Molko να δηλώνει τότε πως «τα νέα τραγούδια θα είναι γεμάτα από τις αγωνίες και τους προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου», τονίζοντας πως κατά πάσα πιθανότητα το υλικό θα είναι αρκετά «πειραματικό» και «τολμηρό».

«Έχω δοκιμάσει τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με την σύνθεση και την παραγωγή ενός δίσκου. Πλέον, θέλω να γκρεμίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δοκιμάζοντας νέες μεθόδους και τεχνικές» είπε ο Molko πριν από τέσσερα χρόνια.

«Ο δίσκος είναι έτοιμος ενώ σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις για νέες ζωντανές εμφανίσεις» αναφέρεται στο μήνυμα των Brian Molko και Stefan Olsdal στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και προσθέτουν: «T-shirts, αφίσες, κασέτες, συλλεκτικά μπλουζάκια, ένα νέο fan club, ακόμα και fanzine… πείτε μας την γνώμη σας για όλα αυτά».

Δείτε το μήνυμα του συγκροτήματος στο Twitter:

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το νέο album των Βρετανών. Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Placebo με τίτλο «Loud Like Love» κυκλοφόρησε το 2013.

Το 2020 το group γιόρτασε τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του «Black Market Music» με μια σειρά από videos από τις ηχογραφήσεις του δίσκου, με τον Olsdal να δηλώνει: «Ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά, αυτός ο δίσκος είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς. Προσωπικά, τον θεωρώ ακόμα επίκαιρο και ζωντανό».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top