ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pretty Reckless ανακοίνωσαν το album «Death By Rock N Roll»

Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Οι Pretty Reckless πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 το νέο τους studio album με τίτλο «Death By Rock N Roll». Συμφωνία με την Century Media για την Ευρωπαϊκή αγορά υπέγραψαν οι Νεοϋορκέζοι rockers. Ο manager των Pretty Reckless, David Sonenberg, σε…

Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Pretty Reckless πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 το νέο τους studio album με τίτλο «Death By Rock N Roll». Συμφωνία με την Century Media για την Ευρωπαϊκή αγορά υπέγραψαν οι Νεοϋορκέζοι rockers.

Ο manager των Pretty Reckless, David Sonenberg, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε: «Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά τον δίσκο ενθουσιαστήκαμε. Ανυπομονούσαμε να παίξουμε τα νέα μας κομμάτια στις δισκογραφικές. Οι προσφορές που δεχθήκαμε ήταν πολλές, όμως καταλήξαμε σε αυτήν από την Century Media».

Ο τέταρτος δίσκος του group και πρώτος μετά το «Who You Selling For» του 2016 θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς, με τις πληροφορίες του να αναμένονται άμεσα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top