ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι Prodigy δουλεύουν πάνω σε νέο studio album»

Το δήλωσε ο πρώην πληκτράς του συγκροτήματος Leeroy Thornhill. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Prodigy δουλεύουν πάνω σε νέο studio album, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Keith Flint. Ο πρώην πληκτράς του επιδραστικού συγκροτήματος Leeroy Thornhill μίλησε για τα πλάνα του group σε συνέντευξη του στο podcast του…

Το δήλωσε ο πρώην πληκτράς του συγκροτήματος Leeroy Thornhill.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Prodigy δουλεύουν πάνω σε νέο studio album, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Keith Flint. Ο πρώην πληκτράς του επιδραστικού συγκροτήματος Leeroy Thornhill μίλησε για τα πλάνα του group σε συνέντευξη του στο podcast του Paul Danan, The Morning After.

Η ιδέα ενός νέου album από τους Prodigy κερδίζει συνεχώς έδαφος ανάμεσα στα εναπομείναντα μέλη του βρετανικού σχήματος. Ο πρώην πληκτράς του group Leeroy Thornhill δήλωσε πως βρίσκεται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, δίνοντας την πληροφορία: «Βρεθήκαμε την ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Keith και τα είπαμε. Ξέρω πως σχεδιάζουν να κάνουν έναν δίσκο και να τον αφιερώσουν στην μνήμη του, αλλά δεν γνωρίζω σε ποιο σημείο βρίσκεται το project».

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Prodigy ήταν το «No Tourists» του 2018.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Liam Howlett έχει δηλώσει πως θα σκεφτόταν την προοπτική ενός νέου δίσκο από τους Prodigy.

Το εάν τελικά οι δηλώσεις του Thornhill έχουν βάση είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top