ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Prodigy ετοιμάζουν το πρώτο τους ντοκιμαντέρ

Η ιστορία των Prodigy σε νέο film. Οι Prodigy δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους μουσικό ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το studio που βρέθηκε πίσω από την παραγωγή του Gangs Of New York. Το film θα φέρει απλώς τον τίτλο του επιδραστικού συγκροτήματος και σκηνοθέτης θα είναι ο Paul Dugdale, με…

Η ιστορία των Prodigy σε νέο film.

Οι Prodigy δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους μουσικό ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το studio που βρέθηκε πίσω από την παραγωγή του Gangs Of New York.

Το film θα φέρει απλώς τον τίτλο του επιδραστικού συγκροτήματος και σκηνοθέτης θα είναι ο Paul Dugdale, με τα μέλη των Prodigy Liam Hewlett και Maxim να αναλαμβάνουν και την παραγωγή.

Η ταινία θα γυριστεί από τα Pulse Films και σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των Hewlett και Maxim θα περιλαμβάνει ανέκδοτο αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις και animations, στα οποία θα εξιστορείται η ιστορία του group από το Essex, από τα τέλη των 80s ως σήμερα.

Η ταινία θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Keith Flint, ο οποίος έδωσε τέλος στην ζωή του στις 4 Μαρτίου 2019, σε ηλικία 49 ετών.

«Μετά την τραγική απώλεια του αδερφού μας Keef το 2019, ο χρόνος μοιάζει κατάλληλος για να διηγηθούμε την ιστορία του συγκροτήματος μας» αναφέρουν στην δήλωση τους οι Hewlett και Maxim.

Και συνεχίζουν: «Πρόκειται για την αφήγηση ενός χαοτικού ταξιδιού. Μια ιστορία μιας «συμμορίας» που ξεκίνησε να γράφει μουσική για να πυροδοτήσει τα συναισθήματα των ανθρώπων. Αυτό το film φτιάχτηκε με την ίδιο ζήλο που γράφαμε την μουσική μας. Αυτό το film είναι για τον Keef».

Ο σκηνοθέτης Paul Dugdale έχει βάλει την υπογραφή του σε ντοκιμαντέρ και concert films πολύ γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Adele, Rolling Stones, Coldplay, Ed Sheehan, Prodigy και Paul McCartney, ενώ στην δική του τοποθέτηση είπε πως το ντοκιμαντέρ θα είναι «τόσο άγριο, όσο και η μπάντα».

Τα γυρίσματα του film θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Όλα αυτά, την στιγμή που οι Prodigy στο τέλος του 2020 μπήκαν στο studio και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να συνθέτουν μουσική.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top