ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Prodigy στο studio για το πρώτο album χωρίς τον Keith Flint!

The Prodigy… Back On The Beats. Με μια ανάρτηση τους στο Twitter, οι Prodigy ενημέρωσαν τους fans τους πως μέσα στον μήνα θα μπουν στο studio με σκοπό την ηχογράφηση του νέου τους album, πρώτου μετά τον θάνατο του Keith Flint! Ο Keith Flint βρέθηκε απαγχονισμένος στις 4 Μαρτίου 2019…

The Prodigy… Back On The Beats.

Με μια ανάρτηση τους στο Twitter, οι Prodigy ενημέρωσαν τους fans τους πως μέσα στον μήνα θα μπουν στο studio με σκοπό την ηχογράφηση του νέου τους album, πρώτου μετά τον θάνατο του Keith Flint!

Ο Keith Flint βρέθηκε απαγχονισμένος στις 4 Μαρτίου 2019 στο σπίτι του στο Essex, με τους Prodigy να δίνουν ξανά σημεία ζωής 1,5 χρόνο μετά.

Η ανάρτηση των Prodigy στο Twitter αναφέρει: «επιστροφή στο studio… επιστροφή στα beats».

Σύμφωνα με τον Leeroy Thornhill, πρώην πληκτρά του group, το συγκρότημα βρέθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Flint, με σκοπό να συζητηθούν οι παράμετροι μιας ενδεχόμενης επιστροφής: «Βρεθήκαμε την ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Keith και τα είπαμε. Ξέρω πως υπάρχουν πλάνα για έναν δίσκο με σκοπό να τον αφιερώσουν στην μνήμη του, αλλά δεν γνωρίζω σε ποιο σημείο βρίσκεται το project» είχε πει τότε.

Τον Αύγουστο το συγκρότημα είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την επιστροφή του στα πράγματα, χρησιμοποιώντας στο Twitter τα hashtags #theprodigy #weliveforthebeats #weliveforever #cantstoptherock και μια φωτογραφία με τον Liam Howlett μπροστά από εξοπλισμό του συγκροτήματος.

Ο Liam Howlett έχει τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν πως πρόθεση του είναι να γράψει έναν δίσκο που θα τιμήσει την μνήμη του Flint και θα κρατήσει το group ενεργό.

Και οι fans των Prodigy δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης του συγκροτήματος, όπως φαίνεται και από τα σχόλια στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Prodigy κυκλοφόρησαν το έβδομο και τελευταίο τους album «No Tourists», το τελευταίο με τον Flint. Φυσικά, ο δίσκος βρέθηκε αμέσως στην πρώτη θέση των Βρετανικών charts, κάτι που έγινε για έβδομη συνεχόμενη φορά στην ιστορία των Άγγλων.

Οι Prodigy πιθανότατα θα κυκλοφορήσουν νέα μουσική μέσα στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top