ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Puscifer ανακοίνωσαν το album «Existential Reckoning»

«Existential Reckoning»: Ο τέταρτος δίσκος των Puscifer. Οι Puscifer ανακοίνωσαν τις πληροφορίες του νέου τους, τέταρτου συνολικά, studio album με τίτλο «Existential Reckoning». Στις 30 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το νέο single «The Underwhelming». Το συγκρότημα του Maynard James Keenan των Tool επιστρέφει στην δισκογραφία πέντε χρόνια μετά…

«Existential Reckoning»: Ο τέταρτος δίσκος των Puscifer.

Οι Puscifer ανακοίνωσαν τις πληροφορίες του νέου τους, τέταρτου συνολικά, studio album με τίτλο «Existential Reckoning». Στις 30 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το νέο single «The Underwhelming».

Το συγκρότημα του Maynard James Keenan των Tool επιστρέφει στην δισκογραφία πέντε χρόνια μετά το «Money Shot», με το νέο album να περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια. Πρώτο single είναι το «The Underwhelming», το οποίο βρίσκει των Keenan να τραγουδάει σε ένα ύφος που δεν μας έχει συνηθίσει. Ακούστε το:

Ο Keenan μας είχε προϊδεάσει από τον περασμένο Μάιο για την κυκλοφορία του δίσκου, με την μπάντα να έχει κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στον ίδιο μήνα το single «Apocalyptical», δίνοντας μας μια πρώτη γεύση. Οι Puscifer δούλεψαν πάνω στον δίσκο μέσα στο 2019, έχοντας στα πλάνα τους να το κυκλοφορήσουν το 2021, όταν και θα ολοκληρώνονταν οι συναυλιακές υποχρεώσεις των Tool, με την πανδημία ωστόσο να ανατρέπει τα πλάνα.

Την παραγωγή του album έχει αναλάβει ο κιθαρίστας Mat Mitchell, ο οποίος μαζί με τον Keenan και την Carina Round αποτελούν τα βασικά μέλη του group. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Tool, «το νέο album έχει επιρροές από τα παλιά ακούσματα μας. Οι Kraftwerk, οι B-52s και οι παλιοί Talking Heads έχουν στοιχεία του DNA τους σε αυτόν τον δίσκο».

Το «Existential Reckoning» θα κυκλοφορήσει από τις Alchemy Recordings/Puscifer Entertainment/BMG με τις προ-παραγγελίες να τρέχουν ήδη στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος.

Το tracklist του «Existential Reckoning»:
01. Bread And Circus
02. Apocalyptical
03. The Underwhelming
04. Grey Area 5.1
05. Theorem
06. UPGrade
07. Bullet Train To Iowa
08. Personal Prometheus
09. A Singularity
10. Postulous
11. Fake Affront
12. Bedlamite

Puscifer album cover
PUSCIFER – EXISTENTIAL RECKONING

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top