ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Queen στο studio δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική

Ο Brian May έδωσε την είδηση που αφορά το μέλλον των Queen. Ο Brian May αποκάλυψε πως οι Queen πέρασαν χρόνο στο studio δουλεύοντας πάνω σε νέα μουσική, αν και προς το παρόν «δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο» από αυτά τα τζαμαρίσματα. Αν και δουλεύουν πάνω από 10 χρόνια με τον…

Ο Brian May έδωσε την είδηση που αφορά το μέλλον των Queen.

Ο Brian May αποκάλυψε πως οι Queen πέρασαν χρόνο στο studio δουλεύοντας πάνω σε νέα μουσική, αν και προς το παρόν «δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο» από αυτά τα τζαμαρίσματα.

Αν και δουλεύουν πάνω από 10 χρόνια με τον τραγουδιστή Adam Lambert, οι Brian May και Roger Taylor δεν έχουν μέχρι στιγμής ηχογραφήσει μαζί του μουσική. Αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς όπως μας ενημέρωσε ο κιθαρίστας, το group πέρασε χρόνο στο studio δουλεύοντας πάνω σε νέα μουσική.

Σε νέα του συνέντευξη στο Guitar Magazine, ο May αποκάλυψε πως οι τρεις άνδρες μπήκαν στο studio, αν και μέχρι τώρα δεν βγήκε κάτι αξιόλογο από αυτό. Στην ερώτηση για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο ενός νέου δίσκου, ο βετεράνος κιθαρίστας τόνισε: «Πάντα λέω ότι δεν ξέρω… Μπήκαμε στο studio και δουλέψαμε, αν και ως τώρα δεν υπάρχει κάτι που να μας έκανε αίσθηση. Δεν έχουμε αποκλείσει κάτι, αλλά ως τώρα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε».

Ο May πρόσθεσε επίσης πως η πανδημία έχει κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση: «Για να είμαστε ειλικρινείς, ένας νέος δίσκος είναι το τελευταίο που μπορούμε να σκεφτούμε σε αυτούς τους καιρούς. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι άμεσα».

Στις αρχές του Μαρτίου οι Queen έδωσαν τις πληροφορίες της κυκλοφορίας του πρώτου τους video game.

Οι Queen + Adam Lambert έριξαν στην αγορά το καλοκαίρι του 2020 το «Live Around The World«, με τον νεαρό τραγουδιστή να δηλώνει: «Αφού δεν μπορέσαμε να περιοδεύσουμε φέτος, θέλαμε να δώσουμε στους fans μας ένα album με τα κορυφαία μας συναυλιακά highlights. Πρόκειται για μερικές από τις κορυφαίες στιγμές μας τα προηγούμενα 7 χρόνια».

Latest from TOP STORIES

Go to Top