ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Rage Against The Machine αρνούνται να κάνουν εκπτώσεις στα live shows τους

Ο Tim Commerford δεν δέχεται τα συναυλιακά ημίμετρα. Αν δεν υπήρχε η πανδημία, το 2020 θα ήταν η χρονιά που θα βλέπαμε ξανά στον δρόμο τους Rage Against The Machine, σε μια επανασύνδεση που περιμέναμε για χρόνια. Δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν έτσι που το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τα πλάνα…

Ο Tim Commerford δεν δέχεται τα συναυλιακά ημίμετρα.

Αν δεν υπήρχε η πανδημία, το 2020 θα ήταν η χρονιά που θα βλέπαμε ξανά στον δρόμο τους Rage Against The Machine, σε μια επανασύνδεση που περιμέναμε για χρόνια.

Δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν έτσι που το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τα πλάνα του, λίγες μόνο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η μεγάλη παγκόσμια περιοδεία.

Οι νέες συνθήκες έχουν ξεκινήσει μια συζήτηση για το πώς θα έρθει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, με τον μπασίστα των Rage Against The Machine, Tim Commerford, να αποκλείει το ενδεχόμενο το group να «συμβιβαστεί» με τα συναυλιακά ημίμετρα.

«Δεν πρόκειται να ξεπουληθούμε και να δώσουμε drive-in shows ή να παίξουμε σε αρένες 100,000 ατόμων στις οποίες θα υπάρχει περιορισμένο κοινό. Αυτές είναι βλακείες. Οι Rage δεν θα το κάνουν ποτέ αυτό» είπε ο Commerford στο TooFab.

Για τον μπασίστα η σχέση της μπάντας με το κοινό της είναι πολύ σημαντική: «Εμείς θέλουμε να δώσουμε στους fans μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία. Να μοιραστούμε μαζί τους συναισθήματα».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να περιμένουν από το group οι fans όταν με το καλό επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ο Commerford είπε: «Είχαμε ήδη προγραμματίσει αρκετές εκπλήξεις και θα έχουμε και άλλες. Είμαστε καλύτεροι από ποτέ και διοργανωτικά, αλλά και ως μουσικοί».

Ο Αμερικανός μπασίστας έκλεισε την συνέντευξή του λέγοντας πως το κοινό θα απολαύσουν μια «νέα, πολύ πιο βελτιωμένη έκδοση των Rage Against The Machine».

Οι Rage Against The Machine είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για ένταξη στο φετινό Rock And Roll Hall Of Fame.

Στις αρχές της χρονιάς, απολαύσαμε το νέο ντοκιμαντέρ των Rage Against The Machine, Killing In Thy Name, με θέμα τις φυλετικές διακρίσεις.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top