ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rammstein δουλεύουν ήδη πάνω στο νέο τους album!

Με αποδείξεις… οι Rammstein στο studio. Οι Rammstein επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στο studio με σκοπό να ηχογραφήσουν νέα μουσική! Δείτε την ανάρτηση των Γερμανών industrial metallers στο Instagram. Ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια των ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας αλλά έδωσε την ευκαιρία σε συγκροτήματα και καλλιτέχνες να δουλέψουν περισσότερο…

Με αποδείξεις… οι Rammstein στο studio.

Οι Rammstein επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στο studio με σκοπό να ηχογραφήσουν νέα μουσική! Δείτε την ανάρτηση των Γερμανών industrial metallers στο Instagram.

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια των ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας αλλά έδωσε την ευκαιρία σε συγκροτήματα και καλλιτέχνες να δουλέψουν περισσότερο στο studio και να δημιουργήσουν νέα μουσική.

Οι Rammstein, έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album, μπαίνουν και πάλι στο studio με σκοπό να δημιουργήσουν και να ηχογραφήσουν νέα τραγούδια, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Οι Rammstein στο studio:

Θυμίζουμε πως στα μέσα του προηγούμενου μήνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rammstein World, οι Rammstein βρέθηκαν στην Γαλλία, στο studio όπου ηχογράφησαν το περσινό ομότιτλο studio album τους! Οι φήμες πλέον επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, με το group να μας δίνει ελπίδες για ένα νέο album.

Η είδηση αυτή έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων του drummer Christoph Schneider, ο οποίος στις αρχές του καλοκαιριού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αποκάλυψε πως το συγκρότημα έχει υλικό και ιδέες για ένα νέο album: «Συναντηθήκαμε και ήδη ξεκινήσαμε να συνθέτουμε. Θέλουμε πολύ να γράψουμε νέο υλικό, ασχέτως με το εάν θα το κυκλοφορήσουμε ή όχι. Οι συνθήκες είναι περίεργες».

Για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο album από τους Rammstein φυσικά ούτε λόγος, δεδομένων τόσο των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με τον covid-19 αλλά και τα μεγάλα δισκογραφικά κενά που υπάρχουν ανάμεσα στα albums του group.

Το «Rammstein» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 καλύτερες κυκλοφορίας του 2019.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top