ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rammstein ηχογράφησαν νέο album εν μέσω lockdown

Η επιβεβαίωση των Rammstein και οι φωτογραφίες μέσα από το studio. Οι Rammstein επιβεβαίωσαν πως κατά την διάρκεια του σκληρού lockdown ηχογράφησαν ένα νέο studio album. Το group είχε αναρτήσει το 2020 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις, ενώ και διάφορες ιστοσελίδες αφιερωμένες στο group και όχι μόνο…

Η επιβεβαίωση των Rammstein και οι φωτογραφίες μέσα από το studio.

Οι Rammstein επιβεβαίωσαν πως κατά την διάρκεια του σκληρού lockdown ηχογράφησαν ένα νέο studio album.

Το group είχε αναρτήσει το 2020 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις, ενώ και διάφορες ιστοσελίδες αφιερωμένες στο group και όχι μόνο έκαναν αναφορές στην παρουσία του group σε studio της Γαλλίας, ουσιαστικά προϊδεάζοντας μας για τον διάδοχο του «Rammstein» του 2019.

Μιλώντας στο Motor Music, ο πληκτράς των Γερμανών industrial metallers, Christian «Flake» Lorenz, είπε: «Είχαμε άπειρο χρόνο να σκεφτούμε και να δημιουργήσουμε. Σαν αποτέλεσμα, ηχογραφήσαμε ένα νέο album, το οποίο δεν είχαμε προγραμματίσει».

Ο Lorenz έδωσε ένα πρώτο στίγμα για τον δίσκο: «Προφανώς έχει ως βάση τα όσα έχουμε ζήσει όλο αυτό το διάστημα, αλλά και όσα συμβαίνουν στον κόσμο γενικότερα. Η τρέλα των ανθρώπων δεν διαφέρει είτε έχουμε κορωνοϊό είτε όχι. Οι συμπεριφορές των ανθρώπων δύσκολα αλλάζουν».

Ο πληκτράς των Rammstein πρόσθεσε: «Οι επιρροές μας ήταν πάντα εκεί. Σε αυτούς τους καιρούς, παίρνεις λίγα πράγματα από τον έξω κόσμο, ειδικά όταν οι δρόμοι είναι άδειοι».

Διαβάστε ακόμα: Ο Till Lindemann άνοιξε το δικό του online sex shop

Αν και αρκετοί υπέθεσαν ότι το προ διετίας album των Rammstein θα είναι το τελευταίο τους, όλα δείχνουν πως οι Γερμανοί έχουν κάτι ακόμα για τους οπαδούς τους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα βρίσκεται ο δίσκος στα ράφια των καταστημάτων, κάτι που πάντως αναμένεται να συμβεί μέσα στο 2021.

Το «Rammstein» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2019.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top