ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Red Fang ανακοίνωσαν το πέμπτο τους album «Arrows»

Οι Red Fang κυκλοφόρησαν το video clip του ομότιτλου τραγουδιού του δίσκου. Οι Red Fang έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, πέμπτου συνολικά, album με τίτλο «Arrows». Δείτε το video clip του ομότιτλου τραγουδιού. Οι Αμερικανοί heavy rockers επιστρέφουν στην δισκογραφία πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία…

Οι Red Fang κυκλοφόρησαν το video clip του ομότιτλου τραγουδιού του δίσκου.

Οι Red Fang έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, πέμπτου συνολικά, album με τίτλο «Arrows». Δείτε το video clip του ομότιτλου τραγουδιού.

Οι Αμερικανοί heavy rockers επιστρέφουν στην δισκογραφία πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Only Ghosts», με το «Arrows» να βγαίνει στην αγορά από την Relapse στις 4 Ιουνίου. Για τον δίσκο, οι Red Fang συνεργάστηκαν σε επίπεδο παραγωγής με τον Chris Funk των Decemberists, ο οποίος είχε δουλέψει ξανά στο παρελθόν με το group στα «Whales And Leaches» και «Murder The Mountains».

Πρώτο single μέσα από τον δίσκο είναι το ομότιτλο τραγούδι, το video clip του οποίου έχει σκηνοθετήσει ο Whitey McConnaughy και το οποίο ακολουθεί το ύφος των clips που μας έχει συνηθίσει το τρίο από το Portland του Oregon:

Ο Bryan Giles, τραγουδιστής/μπασίστας των Red Fang, μίλησε για την συνεργασία του group με τον Funk, τονίζοντας: «Ένιωσα πολύ άνετα μαζί του για ακόμα μια φορά. Ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Chris. Είχαμε ένα χαλαρό πρόγραμμα, ηχογραφήσαμε τις βασικές ιδέες και μετά προσθέσαμε κάποια πράγματα όταν ωρίμασαν στον μυαλό μας. Περάσαμε τέλεια!».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε CD, διάφορες εκδόσεις βινυλίου και φυσικά ψηφιακά στις 4 Ιουνίου.

Το tracklist του «Arrows»:
01. Take It Back
02. Unreal Estate
03. Arrows
04. My Disaster
05. Two High
06. Anodyne
07. Interpop-Mod
08. Fonzi Scheme
09. Days Collide
10. Rabbits In Hive
11. Why
12. Dr. Owl
13. Funeral Coach

RED FANG - ARROWS
RED FANG – ARROWS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top