ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rise Against ανακοίνωσαν το νέο τους album «Nowhere Generation»

Οι Rise Against επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά το «Wolves» του 2017. Οι Rise Against ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο «Nowhere Generation». Στις αρχές του καλοκαιριού στα καταστήματα το album. Ακούστε το πρώτο single. Οι Αμερικανοί punk rockers πρόκειται να ρίξουν στην αγορά στις 4…

Οι Rise Against επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά το «Wolves» του 2017.

Οι Rise Against ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο «Nowhere Generation». Στις αρχές του καλοκαιριού στα καταστήματα το album. Ακούστε το πρώτο single.

Οι Αμερικανοί punk rockers πρόκειται να ρίξουν στην αγορά στις 4 Ιουνίου το «Nowhere Generation» μέσω της Loma Vista με το group να μοιράζεται με τους fans το εξώφυλλο, το tracklist και το πρώτο single μέσα από το πολυαναμενόμενο album.

Το group επιστρέφει δισκογραφικά 4 χρόνια μετά το «Wolves» του 2017.

Στις πρώτες του δηλώσεις για το album, ο τραγουδιστής Tim Mcllrath τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι άλλο πράγμα η υπόσχεση του αμερικανικού ονείρου και άλλο πράγμα η πραγματικότητα του. Κοιτώντας την ιστορία, η επόμενη γενιά θα πρέπει να είναι σε καλύτερη μοίρα από την προηγούμενη. Αυτό έχει εξασθενήσει λόγω της συνεχούς οικονομικής και πολιτικής αστάθειας. Δυστυχώς, όταν οι προνομιούχοι ανεβαίνουν όλο και περισσότερο την σκάλα της επιτυχίας και μετά την καίνε, η κοινωνική αναταραχή μοιάζει να είναι η μόνη απάντηση».

Το group έδωσε στην δημοσιότητα το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου:

Ο Joe Principe, μπασίστας της μπάντας, προσθέτει: «Μεγάλωσα ακούγοντας Bad Brains, 7 Seconds, Minor Threat και Bad Religion. Η μουσική των παραπάνω είχε μια αίσθηση ελπίδας για τον κόσμο μας και μια θετική αύρα για το τι θα επακολουθούσε. Ως Rise Against, θέλαμε την ίδια θετική σκέψη και στην μουσική μας».

Το tracklist του «Nowhere Generation»:

01. The Numbers
02. Sudden Urge
03. Nowhere Generation
04. Talking to Ourselves
05. Broken Dreams, Inc.
06. Forfeit
07. Monarch
08. Sounds Like
09. Sooner Or Later
10. Middle Of A Dream
11. Rules Of Play

RISE AGAINST - NOWHERE GENERATION
RISE AGAINST – NOWHERE GENERATION

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top