ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι rock/metal υποψηφιότητες των φετινών Grammy Awards

Κυριαρχούν οι γυναίκες στην κατηγορία Best Rock Performance. Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες των φετινών Grammy Awards, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στις rock και metal κατηγορίες. Για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, όλες οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Best Rock Performance έχουν… άρωμα γυναίκας. Η Fiona Apple με το…

Κυριαρχούν οι γυναίκες στην κατηγορία Best Rock Performance.

Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες των φετινών Grammy Awards, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στις rock και metal κατηγορίες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, όλες οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Best Rock Performance έχουν… άρωμα γυναίκας. Η Fiona Apple με το «Shameika», οι Haim με το «The Steps», η Brittany Howard, τραγουδίστρια των Alabama Shakes με το «Stay High», η Phoebe Bridgers με το «Kyoto», η Grace Potter με το «Daylight» και οι Big Thief, θα κοντραριστούν για το αγαλματίδιο, σε μια κατηγορία που ξεκίνησε το 2012 «συγχωνεύοντας» τις κατηγορίες Best Solo Rock Vocal Performance, Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal και Best Rock Instrumental Performance.

Στο παρελθόν το συγκεκριμένο βραβείο έχουν κερδίσει οι Foo Fighters, Imagine Dragons και Leonard Cohen, με την Howard να είναι η μόνη που έχει κερδίσει στην κατηγορία το 2016, με τους Alabama Shakes.

Σε ότι αφορά την κατηγορία Best Rock Song, οι Bridgers, Big Thief, Apple και Howard θα παλέψουν μαζί με τους Tame Impala, ενώ η Grace Potter, οι Fontaines D.C. (με το εξαιρετικό «A Hero’s Death»), ο Michael Kiwanuka με το «Kiwanuka», ο Sturgill Simpson με τον «Sound And Fury» αλλά και οι Strokes με το «The New Abnormal» ξεκινούν με ίσες πιθανότητες στην αφετηρία.

Η μάχη στην κατηγορία Best Metal Performance θα γίνει ανάμεσα στους Body Count («Bum-Rush»), Code Orange («Underneath»), In This Moment («The In-Between»), Poppy («Bloodmoney») και Power Trip («Executioner’s Tax»).

Η τελετή των Grammys 2021 θα λάβει χώρα στις 31 Ιανουαρίου και εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες.

Latest from TOP STORIES

Go to Top